Politic

Consilierii municipali au accesul restricționat în Primăria Brașov

Consilierii municipali au accesul restricționat în Primăria Brașov.

Consilierii locali braşoveni nu mai pot ajunge, de câteva zile, la birourile departamentelor și serviciilor de specialitate din Primăria Braşov, după ce cartelele electronice de acces le-au fost restricționate. Situaţia a fost reclamată de liderul grupului PSD din Consiliul Local Braşov, Alexandra Crivineanu, care spune că aleșii pot doar trece de uşa principală, pentru a ajunge la Biroul Relaţii Consilieri de la parterul clădirii.
Ea susţine că decizia de restricționare a accesului a fost luată de primarul Braşovului, Allen Coliban, şi a catalogat acest gest ca fiind unul dictatorial.

Reprezentanții brașovenilor în Consiliul Local, aleși prin vot direct, egal și liber exprimat și mandatați pentru a rezolva problemele comunității nu mai au voie să meargă la departamentele de specialitate din Primăria Brașov! În calitate de lider de grup al PSD Brașov îi cer public primarului Coliban, cu un an înainte de alegerile electorale, de altfel fiind previzibil ca ultimul său an la Primărie, să înceteze cu astfel de practici de intimidare a consilierilor locali, specifice unui sistem dictatorial, să-și ia «mâinile» de pe noi și să înceteze cenzura în această instituție!

Primăria Brașov și orașul acesta sunt ale brașovenilor, iar noi, consilierii locali suntem reprezentanții acestora! Și nu doar formal, ci faptic, rezolvând zilnic, împreună cu personalul de specialitate din Primărie, problemele cu care se confruntă aceștia. Fizic, având acces în birouri și departamente. Așa se face treaba!
Vă transmit public, domnule Coliban, că prin astfel de practici întoarse cu mult în timp, vă conturați ca fiind un ilustru perdant al alegerilor de anul viitor. Și că veți rămâne în mentalul colectiv, acel domn care se ascunde de audiențe, răspunsuri la mailuri sau petiții, în spatele unui derizoriu «jurnal» de pe rețelele de socializare!”
.
Viceprimarul Sebastian Rusu, liderul grupului PNL din CL Brașov, a anunţat că urmează să prezinte procedurile legale pe care le vor urma consilierii pentru a contracara măsura.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button