Politic

Coliban, siderat la Sărbătoarea Junilor: „Viitorul primar al Brașovului, George Scripcaru!”

Coliban, siderat la Sărbătoarea Junilor.

S-a întâmplat, ieri, la Pietrele lui Solomon. În timp ce mergea prin mulțime, Allen Coliban, primarul USR al Brașovului, a avut parte de o surpriză neplăcută – pentru el.

Pe o scenă, chiar în fața edilului, un cântăreț de muzică populară le-a făcut, cu admirație, o dedicație candidaților PNL la șefia Primăriei Brașov și Consiliului Județean în cadrul alegerilor din 9 iunie, George Scripcaru (susținut și de PSD) și Adrian Veștea.

Coliban, siderat la Sărbătoarea Junilor. „Viitorul primar al Brașovului, George Scripcaru; viitorul președinte al Consiliului Județean – domnul Veștea!”, a sunat „dedicația”, în timp ce edilul a rămas blocat în fața scenei, așa cum se observă dintr-un filmuleț publicat de bizbrașov.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
9 zile în urmă

Fostul și viitorul penal, Scripcarel!!

Willy
9 zile în urmă

Eu din respect pentru mine insumi nu mai merg demult la asa zisul spectacol cu junii. M-am lamurit. Si nici nu prea are omul ce vedea in fiecare an. O data ajunge. Ca tot aia se repeta. Vin aia calare,… Citeşte mai mult »

Ron
Răspunde la  Willy
9 zile în urmă

Tradiția este bună și sănătoasă.Mai bine decât Oktoberfest.
Implicarea mizeriei politice nu își are insa locul .
S a băgat Scripcarel peste tot să facă poze .

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare