Politic

Alegeri 2024 Brașov. George Scripcaru: „Este timpul să schimbăm acest primar userist”

Alegeri 2024 Brașov.

Intrat în campanie electorală, chiar dacă încă neoficial, pentru postul de primar al Brașovului, George Scripcaru, candidatul susținut de PNL și PSD, a lansat o nouă „săgeată” la adresa actualului edil, Allen Coliban (USR).

Alegeri 2024 Brașov. „Cheltuirea a 100.000 euro +TVA pentru o barieră de parcări automatizată în zona Primăriei ridică întrebări serioase despre interesele administrației useriste. În loc să investim în infrastructura reală de care avem nevoie, banii sunt risipiți pe proiecte discutabile”, a declarat George Scripcaru – Detalii pe marginea acestui subiect – AICI.

Alegeri 2024 Brașov. „Este timpul să schimbăm acest primar userist care nu acționează în interesul adevărat al orașului, ci în beneficiul propriilor interese politice”, a concluzionat George Scripcaru.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ron
11 zile în urmă

Sa vii tu iar, șpăgar corupt!

Andrei Gheorghe
11 zile în urmă

asta zice de interese politice când el și gașca lui făceau tot felu de afaceri legate de banul public. le este dor de ciolan. pe semne până acum nu a găsit de lucru prin alta parte și vrea sa revină…… Citeşte mai mult »

Willy
11 zile în urmă

Corect! Parcarea aia se da la PP, nu la cetateni! Pai se poata asa un asa sacrilegu, domnu’ Coliban?

Diana
10 zile în urmă

Poate – doar poate! – ar fi o idee sa fie altul, dar nu dumneata, dle Scripcaru, care vii pe coada nu doar cu psd.

Andrei Gheorghe
9 zile în urmă

hai sictir, traseist politic. îți trebuie renovări la vilele din schei și nu ai job. te ai gândit sa revii la meseria care te a consacrat. hot la primărie. hai sictir

Back to top button