Politic

Ce PREMIU i-a dat Mara Mareș premierului?! Făgărășeanca, NOI LAUDE la adresa lui Florin Cîțu…

 
Dacă în timp ce era în organizația județeană PNL Brașov, Mara Mareș era loială lui Ludovic Orban, după ce a ajuns la București și a fost numită consilier al primului ministru, aceasta a trecut în tabăra lui Florin Cîțu, susținându-l fervent pentru funcția de președinte al partidului.
 
La Gala Premiilor Tineretului Național Liberal (TNL), Mara Mareș i-a înmânat premierului premiul de excelență „Generația Altfel”, spunând despre Florin Cîțu că „este un liberal asumat, și asta se vede în felul în care gândește, în felul în care comunică și mai ales în deciziile pe care le ia. Este un politician modern și asumat, care știe ce face, face ce știe și mai ales, refuză să facă compromisuri”.
 
„Florin Cîțu este un politician tânăr, care nu are nici datorii de sistem, nici datorii politice și care, cel mai important, atunci când face ceea ce trebuie – nu are frică de consecințe.
 
Iar ceea ce apropie generația noastră de Florin Cîțu este faptul că ne-am săturat să ne spună alții ce să facem și ce e mai bine pentru noi, și faptul că refuzăm să acceptăm concesii în locul performanței.
 
Noi vrem victorii, nu rateuri. Vrem să fim parte a schimbării, nu martori ai ei. Vrem, împreună, să schimbăm paradigma și să spunem clar și cu voce tare că noi suntem generația lui SE POATE”, a scris Mara Mareş pe contul său de Facebook.
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button