Politic

Ce diplomă i-a acordat Lavinia Șandru primarului Brașovului / Motivul

Ce diplomă i-a acordat Lavinia Șandru primarului Brașovului.

Lavinia Șandru este supărată pe Allen Coliban pentru faptul că municipalitatea nu face eforturi să cumpere casa în care a locuit Andrei Mureșanu, autorul poeziei „Un răsunet”, ce a devenit „Deșteaptă-te, române!”, imnul de stat al României.

Ce diplomă i-a acordat Lavinia Șandru primarului Brașovului.

Ce diplomă i-a acordat Lavinia Șandru primarului Brașovului | MyTex.ro
Ce diplomă i-a acordat Lavinia Șandru primarului Brașovului / Motivul 10

„Cred că este inadmisibil să nu miști un deget pentru a încerca să aduci în patrimoniul orașului unul dintre cele mai semnificative fragmente din istoria românilor. Proprietarii vor să vândă casa, iar ea ar trebui să intre astfel în proprietatea brașovenilor și, prin ei, în proprietatea românilor. Să nu uităm faptul că poezia lui Andrei Mureșanu a fost cea care a răsunat în momentele grele. Brașovenii au cântat acest imn și în timpul revoltei anticomuniste din 15 noiembrie 1987 și în zilele Revoluției din 1989. E important să vorbim despre imnul național, despre valorile naționale, într-un moment în care toată lumea se ferește să vorbească despre aceste valori. Toate popoarele lumii se mândresc cu valorile lor naționale. La fel, trebuie și noi să fim mândri de ale noastre”, a transmis Lavinia Șandru de la Brașov, potrivit DC News.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
23 zile în urmă

Mai treaca, mearga, sa il urechem noi ca brasoveni pe Coliban. Noi l-am ales, noi il belim. Dar sa vina una ca panarama aia, si sa il ia la trei pazeste pe premarele nostru ales, deja asta e nesimire curata,… Citeşte mai mult »

Back to top button