Politic

Ce avere are Adrian Veștea

Ce avere are Adrian Veștea.

Ziare.com a realizat o analiză referitoare la ultimele declarații de avere depuse de miniștrii Cabinetului Marcel Ciolacu. Din câte se observă, cei 20 de demnitari au agonisit averi considerabile, având atât proprietăți și conturi bancare „babane”, cât și bijuterii sau obiecte de artă, precum tablouri sau cărți în valoare de mii de euro.

Ce avere are Adrian Veștea

În ceea ce-l privește pe ministrul Dezvoltării, sursa citată a relatat că a trecut în declarația de avere șase terenuri agricole, dintre care unul forestier în Brașov, unde are și o casă de locuit și un apartament, dar și un singur autoturism.

Liberalul Adrian Veștea, care la alegerile din 9 iunie a câștigat șefia Consiliului Județean Brașov, a avut o contribuție de 150.000 de lei către PNL. Tot în declarația de avere apar 60.000 de lei de la Trezoreria Brașov și 9 conturi și depozite bancare.

De pe urma funcției de președinte al CJ Brașov a obținut 106.886 de lei, iar de pe urma funcției de ministru, 83.683 de lei.

Veniturile lui Adrian Veștea au fost completate de cele ale soției, din chirii și dobânzi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
10 zile în urmă

Hopa ! Declaratia de avere e doar varful icebergului.Daca ar fi fost contabil la o taraba,ce avere ar fi avut ? Si de ce stirea o aveti de pe ziare.com ? Mytex are jurnalisti carora le e rusine sa-i puna… Citeşte mai mult »

Back to top button