Politic

Cătălin Anton (PNL), despre USR-iștii brașoveni: „Loc nu mai este pentru încă un experiment trist”

Cătălin Anton (PNL), candidat la Consiliul Local la alegerile din 9 iunie, a vorbit despre „limbajul disperării” USR-iștilor brașoveni.

„Aflați politic în picaj necontrolat, demagogii progresiști se agață de orice gunoi în exprimare pe principiul poate că îi speriem și fug! Apelând la tot felul de «specialiști» de-ai casei sau din gradina vecinului, încearcă într-o ultimă zbatere spasmodică să recupereze timpul pierdut, timp irosit cu povești muritoare și ioc fapte, ioc proiecte realizate, dar mulți bani cheltuiți pe studii, unele cu «numai» 5.000-6.000 lei pagina, ceea ce este fabulos chiar și pentru studii făcute prin Germania, Franța, Italia, BENELUX etc., dar și în Burkina Faso (pentru cunoscători)!”, a relatat Cătălin Anton.

Cătălin Anton (PNL), despre USR-iștii brașoveni

„Anii irosiți sunt mascați acum cu ceva plantări neterminate, deja copacii sunt uscați, ceva aleiuțe și multe cuvinte jignitoare la adresa tuturor competitorilor! Indiferent că sunt conturi false sau reale, limbajul suburban al unor domnițe cu părul bălai, și nu numai, care le știu pe toate, dar chiar toate, inclusiv ce nu s-a întâmplat vreodată, arată doar disperare! E greu să fii ceea ce nu poți fi, ai încercat să ajungi, ai reușit, dar ai irosit banii contribuabililor, răbdarea și timpul lor! Dar ce e cel mai rău este că ai lăsat orașul în urmă, fiind patru ani într-o plimbare continuă pe alte drumuri și nu pe cele din Brașov!”, a mai spus liberalul.

Cătălin Anton (PNL) a conchis: „Ca în orice poveste cu final trist, îți faci bagajele și, deși ai venit pe un cal alb, mințind, te duci acasă cu Roaba înjurând! De ce? Simplu, pentru că atât s-a putut! Nimic mai mult! Loc nu mai este pentru încă un experiment trist!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Andrei Gheorghe
24 zile în urmă

experiment trist a fost USL și acest USL 2 la primărie. La consiliu local o sa va rupeți fălcile. Mai bine te abții și acum cum ai făcut la fiecare vot legat de proiecte care va stricau afecerile imobiliare. dar… Citeşte mai mult »

Ron
24 zile în urmă

Dar despre………. tristă pnl ista nu zici nimic?
Voi sunteți chiar tâmpiți sau jucați teatru?

Denisa
24 zile în urmă

Cine naiba mai votează cu lgbtq-istii ăștia? In afară de cativa d-ăștia care poartă tocuri și sutiene roz, nici dracu’!

Ron
Răspunde la  Denisa
24 zile în urmă

Și psd pnl sunt la fel de fani gay ca și usr ul,nu îți fa griji. Și mai ales,sunt guverne pro vaccinare/otravă.

Andrei Gheorghe
Răspunde la  Denisa
24 zile în urmă

draga Denisa la biserica unde mergi, asta te învață să vorbești urat despre alții pe care nu i cunoști? cei din comunitatea la care faci referință au mai mult bun simț decât tine. restu ăștia care nu suntem legați la… Citeşte mai mult »

Back to top button