Politic

Candidatul AUR la șefia CJ Brașov arată dezmățul pe bani publici de la Compania Apa / Ce salarii au șefii și soțiile lor angajate

Candidatul AUR la șefia CJ Brașov arată dezmățul pe bani publici de la Compania Apa.

Ana Loredana Predescu a precizat vizavi de situația de la Compania Brașov: „Apă nepotabilă, extrem de scumpă, salarii ca în Elveția și toate soțiile de directori angajate! Asta definește Compania Apa Brașov! Cine sunt responsabilii?!… Consiliul Județean Brașov și Primăria Brașov, ambele instituții având fiecare 42% din acțiuni! Adică controlează în proporție de 84% din companie prin sinecuri, dezmăț pe bani publici și nepotisme!”.

Ana Loredana Predescu a fost într-o „vizită” la Compania Apa Brașov, precizând: „Nu am avut cu cine să vorbesc în instituție, vinerea programul se termină la ora 13.00, iar directorul general plătit cu 8.330 de euro/lună lipsește de 3 luni. Brașovul – județul marilor proiecte – ar trebui să înceapă cu asigurarea unei ape potabile brașovenilor! Apa trebuie să fie o sursă de sănătate, nu de boală!”.

Salariul directorului general de la Compania Apa Brașov a fost un subiect atins și de primarul Allen Coliban – Detalii, AICI.

Candidatul AUR la șefia CJ Brașov arată dezmățul pe bani publici de la Compania Apa

„În mod surprinzător pentru un județ ca Brașovul, Compania de Apa Brașov este un butoi cu pulbere! Este inadmisibil ca în anul 2024 apa potabilă pe care o beau brașovenii să fie una din cele mai proaste calitativ din țară. Și la preț de apă din deșert, nu dintr-un județ de munte! Deoarece apa din Brașov este printre cele mai scumpe din România, costul acesteia crescând cu 16% doar raportat la 2023! Îmi amintesc raportul Direcției de Sănătate Publică din 2023, din care reieșea că 41 de localități din 58 aveau apă cu bacterii: E.coli, enterococci etc. 268 de analize neconforme care plasează, din nou, Brașovul pe primele locuri la calitatea proastă a apei”, a mai spus Ana Loredana Predescu.

Cu privire la calitatea apei din Brașov, CITEȘTE AICI.

Politiciana AUR a precizat cu privire la salariile șefilor de la Compania Apa Brașov: „Directorul economic are 7.528 euro, soția și colega sa la aceeași companie, 1247 euro/lună! Directorul Programe Externe are 4.128 euro, soția și colega sa, 1.111 euro/lună! Directorul tehnic – 4.616 euro/lună. Soția sa ocupă funcția de Inspector SSM, cu 1.130 euro/lună! Directorul de exploatare, 3.119 euro”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

Uitați de ce este necesară o ierarhizare strictă a salariilor atârnătorilor. Cel mai mare salariu să fie al președintelui țării.

Oamenii buni, jaful ăsta ne scumpește nouă traiul. Da, da, că ăștia nu produc, ei doar jefuiesc și parazitează.

ron
1 luna în urmă

Votez AUR!
Marș psd pnl udmr.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare