Politic

Candidat-surpriză la Primăria Brașov. „Dacă partidul mi-o va cere”

Candidat-surpriză la Primăria Brașov. Deși alegerile locale vor avea loc peste doi ani, deja se vorbește intens despre potențialii candidați. La Primăria Brașov, George Scripcaru ar putea candida din partea PSD, după cum se vehiculează de câteva luni. Deși la ultimele alegeri a fost propunerea PNL. Liberalii ar putea veni însă cu un candidat-surpriză. Nimeni altul decât președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, președintele PNL Brașov.
„Candidatura la Primăria Brașov este o opțiune care trebuie luată în calcul și o voi face, dacă partidul mi-o va cere”– a declarat Veștea, la Nova TV, în emisiunea Oneliei Pescaru.
Candidat-surpriză la Primăria Brașov.

Chiar dacă, pentru cariera lui Adrian Veștea ar însemna un pas în spate, dată fiind funcția actuală. În 2024, an electoral, va fi având opt ani ca președinte la Consiliul Județean Brașov, după ce a fost 12 ani primarul Râșnovului.

Suntem campionii Regiunii Centru la accesarea de fonduri pentru infrastructura rutieră”. „Suntem prima administrație județeană din țară, digitalizată”, a mai afirmat în emisiune Adrian Veștea. Tot acolo a vorbit despre infrastructura spitalicească de la Brașov și triunghiul responsabilități-patrimoniu-bugete în relația CJ/ Primăria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Moldogotul penal analfabet cu scripca trebuia să fie deja pe jumătate putrezit, ce mama naibii.
DAR ASTA SE ÎNTÎMPLĂ CÂND INSTITUȚIILE STATULUI SUNT PUTRED DE CORUPTE! ȘI MAI PRIMESC ȘI PENSII SPECIALE CA SĂ PROTEJEZE HOȚII ȘI JAFUL!

Back to top button