Politic

„Cadoul PNL și PSD pentru brașoveni – demisol cu etaje în pământ fără număr”

„Cadoul PNL și PSD pentru brașoveni”

Consilierul local USR George Boroda a anunțat că în ședința Consiliului Local de astăzi PNL și PSD au refuzat să își asume o decizie care ar fi putut schimba modul în care se dezvoltă Brașovul. Detalii despre subiect, AICI.

„Cadoul PNL și PSD pentru brașoveni – demisol cu etaje în pământ fără număr la sfârșit de an”, a precizat Boroda.

„Mai mult, consilierii locali au fost sfătuiți de dl. Rusu, viceprimar și membru PNL, să nu voteze această propunere pentru că «(…) riscă să facă pușcărie». La final, dl. Rusu a schimbat amabilități cu avocații dezvoltatorilor, creând astfel o imagine contrastantă cu cea a cetățenilor nemulțumiți din Șchei, veniți să-și apere drepturile în Consiliu.

Acești oameni vor să aibă dreptul la o viață normală, fără să fie asaltați de trafic pe străduțele înguste, fără sa fie inundați de apă și mâl în case, fără să riște să le cadă parapeții de susținere peste case.

Doar USR-ul și-a asumat acest demers inițiat dl. primar Allen Coliban. Mai mult, propunerea are avizul de legalitate și, așa cum s-a menționat de mai multe ori în ședință, este de bun simț.

Vom continua să luptăm pentru drepturile cetățenilor din Schei și din celelalte cartiere care sunt amenințate cu dezvoltarea haotică, dezvoltare la care PNL și PSD a pus umărul prin vot în mandatele trecute.

Sper ca în viitor toți consilierii să aibă același curaj de care cei de la USR dau dovadă, acela de a-și asuma rolul de reprezentare pentru cei mulți, cei care până la urmă i-au votat”, a declarat George Boroda.

Iată că și USR a intrat, deja, în campanie electorală…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Elena
1 an în urmă

Când și-au vândut terenurile, ce credeau că o să se facă acolo? Pârtie de săniuș?

Willy
Răspunde la  Elena
1 an în urmă

Corect!

Back to top button