Politic

BRAȘOV. USR PLUS are trei primari în județ, toți cu victorii spectaculoase

 

În afară de senatorul Allen Coliban la Brașov (detalii: BRAȘOV. Coliban, primar! Componența Consiliului Local… / UPDATE. USR PLUS și PNL, aproape la egalitate! PSD, doar cu 4 consilieri), Alianţa USR PLUS a mai obținut alte două fotolii de primar în județ, fiecare victorie fiind spectaculoasă.

Astfel, Camelia Bertea a câştigat detaşat alegerile la Primăria orașului Victoria. „Pornim pe drumul schimbării pe care am promis-o în această campanie. Pornesc alături de echipa mea #USRPLUS și toți cei care vor intra în echipa mea în următorii ani pe calea modernizării orașului Victoria. Eu, Camelia Bertea, vă mulțumesc pentru că ați crezut în mine, că ați crezut în noi și în ceea ce putem face. Acum este momentul ca schimbarea să fie demarată,stradă cu stradă, proiect cu proiect pentru binele comunității. (…) Eu şi echipa mea vă mulţumim încă odată pentru încrederea acordată. Cu respect, Camelia Bertea şi echipa #USRPLUS Victoria”, a fost mesajul de pe Facebook. Camelia Bertea este cea de-a doua femeie primar din judeţul Braşov, în ultimii 30 de ani, după Iuliana Gal, la Ormeniş, în periioada1996 – 2004.

Dacă Allen Coliban a pus capăt unui șir de patru mandate la Primăria Brașov pentru George Scripcaru, colegul său de alianță, Marian Arhire, a câştigat detaşat alegerile locale la Sânpetru, obţinând 1.166 de voturi, faţă de principalul său contracandidat, actualul viceprimar, Sebastian Poiană – 694. Arhire a câştigat în trei din cele 4 secţii de votare. De 20 de ani, comuna era condusă de Ion Marcel Rusu, care a trecut pe la PDSR, la PSD, iar din 2008 este la PNL. Acum nu a mai candidat

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button