Politic

BRAȘOV. PMP și-a anunțat candidatul la Primărie. Nici o surpriză

 

PMP Braşov şi-a anunţat duminică, în cadrul întâlnirii organizaţiilor din regiunea centru a ţării, candidatul la Primăria municipiului Braşov.Acesta nu este deloc o surpriză. Este vorba despre liderul filialei braşovene, actualul viceprimar Costel Mihai, care a precizat că nu doreşte să-şi consolideze candidatura „prin comparaţie cu un alt competitor sau cu actualul primar”, George Scripcaru, relatează Agerpres.

„Nu este o noutate pentru mine această candidatură, este un exerciţiu democratic pe care îl voi face şi în 2020. Urmează să-mi consolidez programul politic. Sper să duc o campanie echilibrată, fără niciun atac. Va fi o campanie bazată pe proiecte, iar eu cred că proiectul cu care voi veni în faţa braşovenilor va fi unul credibil, va fi centrat pe dezvoltarea educaţiei şi cea culturală, deoarece cred că este cel mai important lucru pentru ca o comunitate să se dezvolte sustenabil”, a declarat Costel Mihai.

Conform acestuia, obiectivul de 10% plus procente, stabilit de conducerea centrală a PMP pentru următorul scrutin electoral, este unul fezabil, deoarece partidul a înregistrat la Braşov o „creştere organică, sustenabilă”, de la 9.000 de voturi la alegerile din 2016, la 10.000 la parlamentare, 13.000 la europarlamentare şi 16.000 la prezidenţiale.

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a precizat că Mihai va fi consiliat în campania sa de profesorul Cătălin Avramescu, recent înscris în filiala braşoveană a PMP.  „Costel Mihai va intra în această luptă hotărât şi va fi consiliat, îl va avea drept strateg pe cel care a dat cele mai multe şocuri USL-ului, pe profesorul Cătălin Avramescu”, a spus Tomac.

Costel Mihai a mai candidat la funcţia de primar al municipiului Braşov sub sigla PMP în 2016, când a pierdut alegerile în faţa actualului primar, George Scripcaru, candidat independent susţinut de PNL.

În ceea ce priveşte candidaţii pentru Consiliul Judeţean Braşov, lista este încă în elaborare, însă, deocamdată, nefiind clar dacă alegerea preşedintelui se va face uninominal sau din rândul consilierilor, nu s-a stabilit „o locomotivă” pentru această echipă, spun liderii PMP.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button