Politic

BRAȘOV. „Nu există niciun partid apt să ne genereze încrederea” / Atac la adresa fostului viceprimar Costel Mihai

  • conf.presampm_291268.JPG
  • conf.presapmp2_291270.JPG
 

A afirmat, la Brașov, Cristian Diaconescu, președintele PMP (Partidul Mișcarea Populară), în prima conferință de presă organizată de noua conducere a filialei brașovene, prin președintele interimar, Radu Paul Valentin. Diaconescu mai spune că PMP nu va fuziona cu niciun partid. Cu toate acestea, liderul PMP și-a manifestat disponibilitatea de a dialoga cu toată lumea, cu precizarea că „nu există niciun proiect în care să putem investi încredere. S-a creat un prezent sumbru de așteptări. Nu știu dacă vom ieși din iarna asta. România nu are nicio strategie și niciun proiect major”.
Referitor la faptul că Mișcarea Populară nu este reprezentată în Parlament, Diaconescu a lansat o întrebare pe care a catalogat-o drept retorică: „E mai bine fără noi?”
Tot de la Brașov, noul lider le-a transmis un mesaj dur aleșilor locali ai PMP, rezultați în urma scrutinului de anul trecut, înainte ca Diaconescu să fi fost ales președinte PMP: „Prestația lor trebuie să fie un plus pentru partid. Nu au fost aleși pe persoană fizică. Lucrurile trebuie clarificate și cine nu se mai regăsește în PMP este liber să iasă pe ușă. Mulți, sau puțini, noi vom arăta că munca unora nu poate fi murdărită de duplicitatea altora”, a mai spus, tranșant, Cristian Diaconescu. Acesta a făcut referire și la fostul președinte al PMP Brașov, Mihai Costel, care s-a angajat cu contract consilier al președintelui PNL Brașov, Adrian Veștea (de fapt, consilier al președintelui Consiliului Județean), fără, însă, a renunța la calitatea de membru în Mișcarea Populară.

Diaconescu și-a arătat susținerea față de noua conducere a organizației județene  a PMP – în primul rând, față de președintele Radu Paul Valentin – și a promis că va fi la Brașov ori de câte ori va fi invitat.
Liderul partidului a fost însoțit la Brașov de trei dintre vicepreședinții PMP, Rizia Tudorache, Clement Negruș și Gheorghe Ialomițianu, dar și de secretarul general al partidului, Cătălin Bulf.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare