Politic

BRAŞOV. Întâlnire la Prefectură pentru discuţii despre sistemul de sănătate

 

Prefectul județului Brașov, Marian Rasaliu a participat la ședința comisiei de dialog social unde tema principală a fost sistemul de sănătate. La eveniment au participat reprezentanții Consiliului Județean Brașov, Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Brașov, Direcției Generale a Finanțelor Publice Brașov, Direcției Județene de Statistică Brașov, Casei Județene de Pensii Brașov, Agenției Județene pentru Prestații Sociale Brașov, Inspectoratului Școlar Județean Brașov, Direcției de Sănătate Publică Brașov, Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov, Confederației Naționale a Sindicatelor Libere din România-Frăția, Confederației Naționale Sindicale „Cartel Alfa”, Confederației Sindicatelor Democratice din România –UGIR , Confederației Naționale a Patronatului Român și cei ai Confederației Sindicale Naționale Meridian.

„Azi am avut o întâlnire cu reprezentanții instituțiilor de stat din județul Brașov, dar și cu liderii de sindicat. Am discutat în primul rând despre sistemul de sănătate, despre problemele cu care se confruntă angajații din sistemul medical, dar nu numai. Ca reprezentant al Guvernului în teritoriu i-am asigurat pe toți cei prezenți de sprijinul meu. Prefectura este partenerul lor, nu doar o instituție. Avem drept scop respectarea legii, colaborarea cu celelalte instituții și cu societatea civilă, dar și asigurarea stabilității în administrația publică locală”, a declarat Marian Rasaliu, prefectul Județului Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button