Politic

BRAȘOV. Dispare încă o sală de sport din municipiu?! Viceprimarul Rusu îl „arată cu degetul” pe Coliban…

  • coliban--rusu-cu-masca-2.jpg
 
„Infrastructura e principala problemă a sportului brașovean, cetățenii și structurile sportive au nevoie de săli și terenuri de sport, iar primarul dorește cu orice preț să demoleze o locație destinată sportului”, este declarația viceprimarului PNL Sebastian Rusu, îndreptată către edilul-șef Allen Coliban (USR).
 
Apoi, Rusu Sebastian Mihai a detaliat: „Mă refer la sala de sport de la Colegiul Tehnic Transilvania, fostul Liceu Steagu’ Roșu – cum îl știu mai bine brașovenii -, de pe strada Panselelor. În loc să încercăm să salvăm acea sală de sport, pentru că din auzite s-ar putea realiza acest lucru, consolidând-o, primarul nici măcar nu a pus la dispoziția consilierilor locali expertiza tehnică pe baza căreia vrea să demoleze sala. Motiv pentru care proiectul de hotărâre nu i-a fost aprobat de Consiliul Local. Ba mai mult, înțeleg că Legea nr. 69/ 2000 a Educației Fizice și Sportului interzice schimbarea destinaţiei sau desfiinţarea unor baze sportive aparţinând domeniului public sau privat al statului fără avizul Ministerului Sportului, aviz ce trebuie însoțit în mod obligatoriu de o hotărâre de Guvern. Este încă un exemplu cum domnul Coliban înțelege să conducă Primăria Brașov, luând decizii fără să le știe implicațiile și consecințele legale”.
 
Foto: Arhivă

  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare