Politic

BRAȘOV. Darău: „Nu accept o proiecție falsă asupra USR PLUS Brașov”

  • darau_2.jpg

Senatorul Irineu Darău (foto), președintele filialei județene USR PLUS Brașov, a comentat vineri, într-o conferință de presă, demisia din partid a deputatului Tudor Benga (detalii: BRAȘOV. „Deziluzia tot mai apăsătoare care este primarul Coliban”… DECIZIA CEA MAI GREA luată de Tudor Benga)

Acesta afirmă că orice membru care părăsește organizația reprezintă o pierdere, dar a menționat că Benga și-a anunțat de multă vreme planuri politice personale individuale, intenția de a pleca din USR, precum și posibilitatea de a porni un nou proiect politic.

„Regretăm decizia individuală și unilaterală a deputatului Tudor Benga, dar îi urăm succes în viitoarele demersuri. Sperăm să își continue activitatea în Parlament și să susțină proiectele și inițiativele USR PLUS, iar – cu maturitate, deschidere și cooperare – să reușească să livreze rezultate concrete pentru alegători. Noi îl asigurăm, precum am făcut-o și în trecut, de întreaga noastră deschidere spre conlucrare”. 

Totuși, Darău a respins categoric acuzațiile aduse de deputat modului în care se desfășoară lucrurile în interiorul organizației brașovene. 
„Singurul lucru pe care nu îl accept este o proiecție falsă asupra USR PLUS Brașov. Fără a avea pretenția că este o organizație perfectă, această filială are niște caracteristici mult peste ceea ce există în acest moment în politică românească, indiferent de partid.  
Avem democrație vie, dezbatem cu adevărat și îndelung toate deciziile importante, opoziția are drepturi și deplină libertate de exprimare, oricine poate candida și accesa poziții publice dacă reușește să convingă membrii. Sancțiunile interne au fost extrem de puține și pentru cazuri foarte grave, încurajăm diversitatea și echilibrul, susținem competiția și discuțiile libere, iar de ani de zile avem reguli interne mult peste orice altă filială din USR PLUS, ca să nu mai vorbim despre alte partide. 
Țin foarte mult la acest lucru, fiindcă la Brașov zeci sau sute de oameni au muncit și muncesc din greu pentru construcția organizației, pentru coeziune internă și pentru cultura organizațională. Vom continua pe acest drum și nu vom înceta să dezvoltăm organizația pe baze corecte. Evident, în același timp suntem receptivi la feedback și încercăm să învățăm din experiențele noastre individuale și colective”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button