Politic

BRAȘOV. Cine a câștigat alegerile pentru fotoliul de primar / Surpriză în clasamentul electoral

  • viceprimar-sinca-adrian-ciocan.jpg
 

Alegerile parţiale care au avut loc duminică în Şinca Nouă, pentru desemnarea primarului comunei (detalii: BRAȘOV. Zi de vot pentru alegerea primarului) , au fost câştigate de candidatul PNL Adrian Dan Ciocan (foto 2), care a obţinut 62,79% din voturile valabil exprimate.

Potrivit datelor publicate de Autoritatea Electorală Permanentă, pe locul doi s-a clasat candidatul USR-PLUS, Ioan Chiujdea, cu 16,64%, urmat de reprezentantul ADN, Pavel Cârstea, cu 12,98%. Pe ultimul loc s-a clasant candidatul PSD, Marian Turcea, cu 7,56%.

Prezenţa la vot  a fost de 81,23%, din totalul de 991 de alegători, 805 prezentându-se la urnele din cele trei secţii amenajate în comună. 793 de voturi sunt valabil exprimate, 12 fiind anulate.

Procesul electoral, monitorizat de poliţişti şi jandarmi, a decurs fără incidente.

Adrian Dan Ciocan a fost ales în Consiliul Local al comunei în septembrie 2020, fiind, ulterior, desemnat viceprimar şi preluând atribuţiile primarului, ca interimar, după demisia câştigătorului funcţiei, colegul său de partid Dumitru Flucuş.

Acesta a optat pentru mandatul de deputat, obţinut la alegerile parlamentare de anul trecut.

Ciocan e viceprimar în Şinca Nouă începând din anul 2008.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button