Politic

AUR îndeamnă românii să iasă în stradă

AUR îndeamnă românii să iasă în stradă

Liderul partidului amintit, George Simion, nu renunță la proteste. Asta cu toate că, în week-end, puțină lume a răspuns mobilizării AUR pentru mitinguri în mai multe orașe din țară. Și la Brașov. Tema protestelor este scumpirea exagerată a prețurilor, în special la energie electrică și gaze.

„Tu, ca guvernare, cum sa admiţi să fie jefuită populaţia? Asta face Virgil Popescu (ministrul Energiei – n.r.). Trebuie să nu mai închidem minele, să dăm drumul la termocentrale”, a declarat George Simion.

„Proteste au fost şi duminică în toată ţara. Sunt proteste peste tot, din cauza facturilor. Acestea sunt imaginile României adevărate, protestele foamei, ale disperării, oamenii văd ce se întâmplă peste tot în ţară, din cauza facturilor. Eu am spus de ce organizăm aceste proteste în toată ţara şi de ce cred că octombrie trebuie să fie luna protestelor. În noiembrie o sa fie mult prea târziu. Toate facturile sunt executorii şi vom ajunge ca românii să fie datori cu aceste facturi. Vin regularizări pe multe luni în spate și nu vor avea de unde plăti. Toți românii să se revolte, să nu stea liniştiți acasă, pentru că noi nu o să-i putem ajuta. Preturile vor mai creşte, deşi avem capacităţi energetice enorme, termocentrale, Cernavodă, iar noi plătim mai mult ca toată Europa. Românii au ieșit şi vor ieşi în stradă, de acolo s-a născut AUR, noi îi vom apăra cum putem pe români”, a mai spus George Simion, potrivit romaniatv.net.

AUR îndeamnă românii să iasă în stradă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Foarte bine Problema este că mămăligarii sunt cam proști, lași și dezbinați. Ei nu realiează ce va veni peste noi. Nu realizează, atât sunt de săraci cu duhul. Când vezi că toate se scumpesc zi de zi, că nu există… Citeşte mai mult »

Back to top button