112

George Simion – „umflat” de polițiști; are dosar penal

George Simion – „umflat” de polițiști.

Liderul AUR a avut parte de „o noapte furtunoasă”. El a fost ridicat de „mascați” din Piața Victoriei și dus la Poliție pentru audieri. 

În Piața Victoriei din Bucureștii, cei de la AUR aveau amplasat un autocar, pe care autoritățile au vrut să-l ridice. În interiorul acestuia era recuzita pentru protestul din week-end, organizat de partidul menționat, pe tema creșterii uriașe a prețurilor, în special la energie și gaze.

George Simion – „umflat” de polițiști.

„Toată schema a fost să ne dea jos din autocar, să mă ducă sub pretexte false la Poliţie. Pentru că am o ordonanţă de clasare din august despre care acum am aflat. Toată schema lor a fost să ne scoată din autocar cu forţa, cu mascaţii, cu jandarmii. Asta voiau să facă cu jandarmii, ca să elimine protestul de aici”, a declarat George Simion, astăzi, după ce a fost dus la Poliţie.

Potrivit stiripesurse.ro, liderul AUR este cercetat într-un dosar penal, fiind acuzat că a condus un autoturism având permisul de conducere suspendat. Simion a susținut că nu știa că are permisul auto suspendat, din cauză că nu fusese anunțat. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
7 luni în urmă

[…] trecută, a avut loc un protest similar în Capitală, organizat de liderul AUR, George Simion, dar acțiunea nu a avut succesul […]

7 luni în urmă

[…] partidului amintit, George Simion, nu renunță la proteste. Asta cu toate că, în week-end, puțină lume a răspuns mobilizării […]

Back to top button