Politic

Allen Coliban, răspuns pentru Adrian Veștea: Nu sunt un primar văzut de cetățeni o dată la 4 ani

Allen Coliban, răspuns pentru Adrian Veștea: Nu sunt un primar văzut de cetățeni o dată la 4 ani

Invitat miercuri seară la Digi24 de Cosmin Prelipceanu, Allen Coliban, primarul Brașovului, a fost întrebat de către Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării și fost președinte al CJ Brașov, ce ar face dacă mâine s-ar închide Facebook și nu ar mai putea comunica pe nici o rețea socială și ce le-ar prezenta brașovenilor față-n față în ceea ce privește obiectivele realizate în cei 4 ani de mandat.
Coliban a dat de înțeles că nu e un primar care să fie văzut de cetățeni o dată la 4 ani și i-a spus lui Veștea că merge des în cartiere, inaugurează proiecte și discută cu președinții de asociații. Edilul a explicat că alege să comunice pe Facebook pentru că acolo mulți dintre brașoveni își pot exprima părerea și pot intra în dialog.

„Rămân un primar care comunică pe Facebook”

Allen Coliban a mai spus că va rămâne un primar care comunică pe Facebook, susţinând că este un inovator din acest punct de vedere.
„Am câştigat campania în 2020 şi am continuat să inovez din acest punct de vedere, pentru că de obicei vezi primarul o dată la patru ani. Merg în cartiere, mă întâlnesc cu preşedinţii de asociaţii (de proprietari – n.r.), avem proiecte pe care le inaugurăm în cartiere, de la terenuri de sport şi până la creşe, grădiniţe, sunt lucruri care nu s-au făcut în ultimii zece ani. Sunt un primar care comunică pe Facebook pentru că acolo sunt foarte mulţi dintre braşoveni, care pot să-şi expună părerea şi pot intra în dialog cu ei, dar fac şi foarte mult teren. În felul acesta am câştigat alegerile în 2020 şi îmi propun să continui în acelaşi fel“, a afirmat Coliban la Digi24.

„Arătaţi-mi un oraş care arată mai bine”

Edilul a spus că „schimbarea e vizibilă la Braşov” şi a lansat mai multe „provocări” celorlalţi primari din România.
Arătaţi-mi un oraş care arată mai bine şi îşi face treaba mai bine (…), un oraş mai curat decât Braşovul. S-a schimbat abordarea faţă de primar şi primărie, nu mai avem abordarea de Zeus, acum avem un primar pe care poţi să-l tragi de mânecă şi să-i spui: aici ar trebui mai multă curăţenie”, a precizat Coliban, răspunzând astfel criticilor privind insuficienta curăţenie din oraş.
Alte „provocări” se referă la investiţiile din educaţie – „nimeni nu mai are şase grădiniţe şi patru creşe în construcţie în acelaşi timp“ -, dar şi la extinderea reţelelor de staţii de încărcare a maşinilor electrice şi la planul de mobilitate (transport în comun, transport ecologic), Braşovul având cele mai „ambiţioase” programe în acest sens.

Foto: colaj Inquam Photos


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
tradatorii securisti
26 zile în urmă

Nu,esti primarul vazut DELOC sau NICIODATA de cetateni ! Nu conteaza ca bati parcurile cu sleata ta ! Tu esti vazut implementand cotetul de 15 min, controlul si inchiderea populatiei in ghetouri de 15 min, la asta va pricepeti voi… Citeşte mai mult »

Back to top button