Politic

Allen Coliban a transformat Primăria și Consiliul local în Maidanul USR

Allen Coliban a transformat Primăria și Consiliul local în Maidanul USR

Este punctul de vedere al PNL Brașov, formulat într-un comunicat remis astăzi presei.

„«Mitocani”, «expirați», «golani», «incompetenți», «nesimțiți», «căței» – toate acestea au fost cuvintele pe care primarul Coliban le-a folosit la adresa consilierilor locali PNL, dar și a celor de la PSD, în ședința de ieri a Consiliului Local”, susțin reprezentanții liberalilor brașoveni.
Violența limbajului a decredibilizat funcția acestui primar și a aruncat instituția Primăriei Brașov în subteranul civilizației și al bunului-simț!

Ceea ce s-a petrecut în sala de consiliu, de-a lungul celor peste 9 ore de discuții, a depășit orice imaginație. Iar purtarea și atitudinea domnului primar au demonstrat, din plin, că acesta este felul său de a fi, de a gândi, de a trata oamenii, de a comunica, de a se manifesta și, până la urmă, de a respecta legea! Așa înțelege dânsul, după 4 ani de mandat, să-i trateze pe reprezentanții cetățenilor și să facă administrație publică locală”, se arată în comunicatul liberalilor brașoveni.

Întâmplările de ieri nu au fost nici singulare și nici întâmplătoare, ci au reprezentat, sau poate că nu – viitorul ne-o va dovedi -, nivelul cel mai de jos la care Allen Coliban a împins Primăria Brașov și Consiliul local, transformându-le, pur și simplu, în Maidanul USR!

Deunăzi, colega noastră, consiliera locală Pamela-Maria Diaconu, a fost jignită de un angajat al Primăriei Brașov. Dincolo de scuzele formale, domnul Coliban a continuat cu cinism „opera” subalternului său, acreditând ideea că doamna Diaconu ar fi meritat (!?) violența verbală întrucât, atenție, «a pus prea multe întrebări cu privire la un proiect de HCL, ceea ce a dus la pierderea răbdării din partea angajatului primăriei, nemulțumit că nu i-a acordat cuvântul (n.r. – în calitate de președinte de comisie) imediat ce l-a cerut».

Astfel de viziuni, atitudini și comportamente, care calcă în picioare nu numai drepturile și libertățile constituționale ale omului, dar și bunul-simț elementar, nu doar că sunt îngrijorătoare și condamnabile, dar trebuie sancționate și eliminate cu desăvârșire dintr-o societate normală.

Pentru toate cele prezentate, grupul consilierilor PNL Brașov a decis să plece din ședința de Consiliu Local, în semn de protest față de limbajul și comportamentul primarului Coliban.
În continuare, în actualul mandat vom da dovadă de deschidere, respect și bună colaborare pentru a apăra interesele Brașovului și ale oamenilor. Însă vom spune, întotdeauna, un hotârât STOP ABUZURILOR ȘI JIGNIRILOR și vom acționa în consecință, respectând legea și normele bunului-simț
”,  au conchis liberalii brașoveni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ron
13 zile în urmă

Sictir prostituatele psd pnl!

Andrei Gheorghe
12 zile în urmă

nu este normal sa vorbești urât indiferent cât de greu îți pune la încercare cineva răbdarea. PNL PDL și PSD sunt totuși ultimii care ar trebui sa ridice problema nesimțirii și a comportamentului neadecvat. în mai toate ședințele de consiliul… Citeşte mai mult »

Ciocan Ciocan
12 zile în urmă

Acest putzoi obnoxious Coliban isi are zilele numarate. La Revedere, La Revedere, LA RE-VE-DEEERE!

Andrei Gheorghe
Răspunde la  Ciocan Ciocan
12 zile în urmă

cand cineva face lucruri pt oraș și nu pt interesele partidelor pline de securiști este incomod și deranjează. dacă va este dor hoții și tot felu de smecherii mergeți pe mâna lui scripca. doar trebuie sa și recupereze banii pierduți… Citeşte mai mult »

Back to top button