Politic

Alegeri 2024. Roxana Mînzatu, despre George Scripcaru și Spitalul Regional / Cum se repornește Brașovul

Alegeri 2024.

Roxana Mînzatu, candidat PSD pentru europarlamentare, a relatat că „nu e simplu cu Alianța PSD-PNL în municipiul Brașov. Chiar nu e. Dar doctrina noastră trebuie să fie Brașovul. Plus două mari obiective: mobilitatea metropolitană si un nou spital început și finalizat”.

Despre George Scripcaru, candidatul PSD-PNL pentru funcția de primar al Brașovului la alegerile din 9 iunie, Roxana Mînzatu a spus: „Cât am fost deputat de Brașov, iar el era primar, am lucrat cot la cot la legea prin care am adus terenul necesar construirii spitalului (regional – n.r.) către primărie. Cu el și cu Sorina Pintea, dar și cu Marian Rasaliu și cu Florin Orțan ne-am implicat pentru actele de înființare a structurii spitalului, la stabilirea numărului de paturi și a listei de specialități”.

„Totul până în septembrie 2020 când Brașovul a intrat în modul STOP & suspiciune”, a precizat Roxana Mînzatu, făcând aluzie la Administrația Coliban – USR.

Alegeri 2024

Roxana Mînzatu a continuat: „Ce putem face acum, după 4 ani irosiți? Programul de Investiții în Sănătate de 2 miliarde de euro se va deschide foarte curând la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene. Îl putem accesa, dar trebuie să mergem, nu cu compuneri și promisiuni, ci cu un proiect super matur, nu doar SF sau Proiect Tehnic de execuție, nu doar o autorizație de construcție, ci chiar cu șantier deschis, cu un ordin de începere a lucrărilor, cu situații de lucrări efectuate si cu facturi. Brașovul nu e sărac! Își permite să maturizeze investiții când e vorba de spital! Dacă Bistrița Năsăud a putut, nu o putea Brașovul? Așa se acceseaza fonduri UE și naționale: cu proiecte mature”.

Alegeri 2024

„Trebuie să repornim Brașovul! Competiția europeană pentru resurse nu mai e atât de mult între țări cât este între orașe puternice, între orașe magnet. Iar Brașovul cade în liga a doua, oricât e el de frumos și admirat de turiști. Ne trebuie experiență, investiții accelerate ca sa recuperăm terenul pierdut de Brașov în unele privințe, dar și pentru a putea menține un standard demn de oras pentru viața celor mulți care aleg să traiască sau să se mute la noi”, a mai precizat Roxana Mînzatu, care este convinsă că Lucian Pătrașcu la Consiliul Județean și George Scripcaru la Primăria Brasov „vor livra dezvoltare, dinamism și eficiență administrativă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ron
20 zile în urmă

Sa va fie rușine,incapabililor, corupților!

nu va e rusine
20 zile în urmă

nu va e rusine? auzi cica a intrat pe modul stop din 2020. ireal cat pot sa minta. cand psd/pnl au blocat spitalul regional an de an… :)))
numa votantii pe un kg de faina pot crede asa ceva

Willy
20 zile în urmă

De unde deducem ca astia ne stiu de prosti. Caci banuiesc ca altceva nu fac decat predictii, studii sociologice si alte asemenea cercetari. Caci altfel cum ar mai “castiga” alegerile? Daca nu ne-ar studia in amanunt, cum isi explica cineva… Citeşte mai mult »

Willy
20 zile în urmă

Vrabie mereu sunt faultat la articolele tale.

Willy
20 zile în urmă

De unde deducem ca astia ne stiu de prosti. Caci banuiesc ca altceva nu fac decat predictii, studii sociologice si alte asemenea cercetari. Caci altfel cum ar mai “castiga” alegerile? Daca nu ne-ar studia in amanunt, cum isi explica cineva… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 20 zile în urmă de către Willy
Back to top button