Politic

Alegeri 2024 Brașov. George Scripcaru, din nou despre Spitalul Regional

Alegeri 2024 Brașov.

George Scripcaru, candidatul alianței PNL-PSD la funcția de primar al Brașovului, a vorbit astăzi, într-o conferință de presă a liberalilor, la care a participat și Todorică Șerban, președintele Consiliului Județean, și despre proiectul Spitalului Regional.

Alegeri 2024 Brașov. George Scripcaru a precizat că, dacă ar fi fost primar, acum proiectul era în execuție: „Garantez că Spitalul Regional va fi construit cât mai repede, dacă voi redeveni primar. Totul este pregătit. Voi relua proiectul de la stadiul în care l-am lăsat. Există un studiu de prefezabilitate, există un ordin al Ministrului Sănătății, terenul este în regulă din punct de vedere juridic, doar că acum e răscolit… Puteți să mergeți acolo să luați pământ pentru grădină… Voi începe cu bani de la Consiliul Local, iar apoi cu un împrumut prin BERD, cu returnare în 27-30 de ani”.

Vom reveni cu punctul de vedere al lui George Scripcaru privitor la proiectul pasajului peste calea ferată de la Micșunica.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
29 zile în urmă

Dar taranetul ala prejmerit ce are de stat langa Scripcaru? Ca el e preș interimar cat ne-a abandonat nea Vestea, pe tarnetele prejmerit nu l-a ales nimeni preș de CJ.

Ultima modificare a 29 zile în urmă de către Willy
Ron
29 zile în urmă

Marș,scripcarule! Cel mai incapabil primar!

Ultima modificare a 29 zile în urmă de către Ron
Barbu Gh.
Răspunde la  Ron
29 zile în urmă

CEL MAI HOȚ Și ANALFABET PRIMAR.
De aceea a și fost reales de cei ca el de patru ori.

Barbu Gh.
29 zile în urmă

Vinitura penală va cntinua cu furtișagul și tras tunuri prin Brașov, aia va face dacă populimea cea redusă îl va vota!

29 zile în urmă

[…] afară de proiectul Spitalului Regional (detalii aici), George Scripcaru, candidatul comun PNL-PSD la Primăria Brașov, a vorbit astăzi, într-o […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare