Politic

Alegeri 2024 Brașov. AUR – acuze la adresa conducerii Consiliului Județean Brașov într-o chestiune de viață și de moarte

Alegeri 2024 Brașov.

Ana Loredana Predescu, candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Brașov la alegerile din 9 iunie, a semnalat astăzi, într-o conferință de presă, o problemă gravă ce ține de sănătate.

Deputata acuză conducerea CJ Brașov că nu asigură fonduri pentru Centrul Regional de Infarct de la Spitalul Județean: „Există un medicament, Brilique, care trebuie administrat în primele 6 ore celor ajunși cu infarct la UPU. Cei de la Spitalul Județean nu îl au, iar aparținătorii pacientului sunt trimiși la farmacie, să îl cumpere. Numai că noaptea nu au de unde să-l procure. Mai sunt medici care țin în sertare medicamentul, achiziționat pe banii lor, ca să-l dea la necesitate”.

Alegeri 2024 Brașov

Ana Loredana Predescu a făcut apel la șefii de la Consiliul Județean să aloce fondurile necesare spitalului pentru cumpărarea medicamentului Brilique: „Este o chestiune de viață și de moarte, atât pentru brașoveni, cât și pentru pacienții din alte 5 județe”.

Foto: Ana Loredana Predescu și Gabriela Urse, candidata AUR la funcția de primar al Brașovului


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare