Politic

Alegeri 2024. Soluția candidatului AUR la CJ privind podul de la Sânpetru / Un nou atac la Adrian Veștea

Alegeri 2024.

„Podul de la Sânpetru, o altă «treabă chibzuită». Poate chiar prea chibzuită! Zi de zi, dimineața și seara, brașovenii care se întorc din Brașov, acolo unde lucrează sau își duc copiii la școală, își risipesc 50 de minute, în loc de cinci minute, pentru a traversa podul de acces”, a declarat Ana Loredana Predescu, politiciana care candidează din partea AUR la șefia Consiliului Județean Brașov.

Alegeri 2024. Cea care a devenit deputată pe listele PSD Brașov a continuat pe acest subiect: „I-am ascultat pe șoferii blocați în trafic: sunt dezamăgiți că nu există interes din partea autorităților și că, deși se cunoaște situația, nimeni nu acționează. Nici administrația publică locală, nici Consiliul județean, nici ministrul Dezvoltării brașovean, domnul Adrian Veștea!”

Alegeri 2024. Intrată, deja, în campanie electorală, Ana Loredana Petrescu a concluzionat: „Candidez la Președinția Consiliului județean Brașov și pentru a rezolva această problemă. Soluția mea este una simplă, voi redimensiona podul de acces în Sânpetru cu două benzi pe sens pentru a prelua fluxul mare de mașini”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Vasile
10 zile în urmă

Degeaba se face pasajul cu două benzi pe sens, dacă traficul se varsă tot intr-o stradă cu o singură bandă pe sens și într-un giratoriu!

Back to top button