Politic

Alegeri 2024. Allen Coliban, referitor la concurența cu un contracandidat comun PSD-PNL pentru Primăria Brașovului

Alegeri 2024.

Neoficial, campania electorală pentru alegerile locale a început parcă mai devreme față de alte perioade. Actualul primar al Brașovului, Allen Coliban, și-a anunțat, deja, candidatura pentru un nou mandat. Deocamdată, nu se știe cine sunt contracandidații săi, celelalte partide fiind la ora calculelor și strategiilor.

La Digi 24, jurnalistul Cosmin Prelipceanu i-a pus lui Allen Coliban următoarea întrebare pe tema Alegeri 2024: „Există informații că PSD și PNL, în orașele unde există primar USR, ar încerca, ar negocia să aducă un contracandidat comun PSD-PNL. Cum comentați?”.

Actualul primar al Brașovului a declarat: „Este important să înțelegem de ce se întâmplă acest lucru. Primarii USR au făcut lucruri esențiale pentru dezvoltarea pe termen mediu și lung a comunităților. Treaba asta a deranjat. A deranjat sfere de influență, a deranjat rețelele conectate la banul public. De aici «unirea» partidelor mari. Nu mă sperie. Dimpotrivă, este motivant. Brașovenii vor putea să facă mai ușor o alegere între un nou mod de a face politică la nivel local și tot ceea ce a însemnat trecutul”.

Dacă la Brașov coaliția PSD-PNL va merge pe varianta unui singur candidat pentru postul de primar al Brașovului, cele mai mari șanse de a-l contracara pe Allen Coliban le au liberalii Adrian Veștea și George Scripcaru. Ultimul ar fi cu „lipici” pentru social-democrați, care, spun surse de încredere, l-ar dori în tabăra lor.

Ce a declarat George Scripcaru despre o eventuală candidatură a sa pentru funcția de primar al Brașovului la alegerile din acest an – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button