Politic

Aeroportul Brașov. Adrian Veștea – „înțepat” de un politician USR / Aerodrom sau heliport

Aeroportul Brașov.

Oviidiu Paraschivescu, consilier județean USR Brașov, a comentat în social-media „joaca” de-a aerodromul sau heliportul cu Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav. Ținta sa, prin ricoșeu, a fost, din câte se observă, Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

„Avem oficial aerodrom. Ba nu, heliport. Nu-i bine, ștergeți heliport, scrieți aerodrom.

«Specialiştii» Autorităţii Aeronautice Civile Române au eliberat vineri, 9 decembrie, două certificate cu același număr, AP25/2022: unul pentru autorizarea unui aerodrom la Ghimbav, altul pentru autorizarea unui heliport la Ghimbav. Ceea ce nu e posibil.

Bâlba, apărută din greșeală pe pagina (de Facebook – n.r) președintelui Consiliului Județean Brașov în timp ce acesta voia să laude progresul autorizării aerodromului de la Ghimbav, ne arată că graba după senzațional pe tema aeroportului cuprinde, aparent, și autoritățile care ne vor evalua tehnic viitorul aeroport: acesta a publicat o poză cu o autorizație nu pentru aerodrom ci pentru heliport.

La ceva timp de la anunțul public, la remarca de ieri a cititorilor, cineva s-a prins și a fost înlocuită rapid poza autorizației cu alta, cu același număr pentru aerodrom. Rapid nu e tocmai corect, pentru că înlocuirea a avut loc aproape la o zi după postarea inițială.

Nu știu cât de legal este să emiți autorizații oficiale, după care să scoți din sertar alta cu același număr dar cu alt obiect la o zi distanță, dar cu aceeași dată inițială.

Voi întreba, dar parcă văd că iarăși se va supăra domnul Veștea și mă va acuza că încercă să aflu informații secrete, cum mi-a răspuns atunci când am întrebat ce trafic de călători estimăm în primii ani de lansare sau câți bani vom avea de plătit pentru operarea acestuia”, a comentat Ovidiu Paraschivescu pe pagina sa de Facebook.

Aeroportul Brașov

Adrian Veștea este considerat „părintele” Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav. Liderul PNL Brașov și-a atras un un capital electoral deosebit cu această investiție. Asta cu toate întârzierile și greutățile apărute pentru realizarea proiectului, unul important atât pentru economia locală, cât și națională. Așa cum a anunțat și președintele CJ Brașov, ultima dată avansată pentru inaugurarea aeroportului este 15 iunie 2023.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare