Politic

Adrian Veștea va avea mai puțini subordonați la minister

Adrian Veștea va avea mai puțini subordonați la minister

După 10 luni de mandat, Adrian Ioan Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLAP) va avea în subordine mai puțini angajați. Anunțul a fost făcut chiar de titularul portofoliului, care a precizat că reducerea funcțiilor de conducere, desființarea posturilor vacante și a funcțiilor de șef de birou se fac la propunerea sa.

În urmă cu 10 luni, când am preluat portofoliul de ministru al dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, am găsit un minister care derula proiecte de miliarde de lei pentru dezvoltarea comunităților locale din toată țara.
Discutând cu factorii de decizie din minister, am ajuns la concluzia că, pentru a ne atinge obiectivele ambițioase, trebuie să ne eficientizăm activitatea, să ne optimizăm fluxurile de muncă, să ne asumăm noi sarcini și să ne orientăm spre noi proiecte.
Astfel, ieri, ca urmare a propunerilor #MDLPA, Guvernul a aprobat reorganizarea și funcționarea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, care prevede reducerea funcțiilor de demnitate publică cu 25%, desființarea posturilor vacante și a funcțiilor de șef de birou, precum și reducerea numărului total al funcțiilor publice de conducere”,
a afirmat ministrul.

Din momentul în care decizia Guvernului va fi publicată în Monitorul Oficial, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației va funcționa cu 701 funcționari publici, cu cinci secretari de stat și trei subsecretari de stat, a precizat Adrian Veștea.

Sunt convins că, printr-o structură flexibilă și eficientizată, ne vom atinge țintele stabilite!”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare