Politic

Adrian Veștea – „săgeată” către primarul Coliban pe subiectul Cetățuii / „Etapă propagandistică”

Adrian Veștea, ministrul liberal al Dezvoltării în Guvernul Ciolacu, a trimis, subtil, o „săgeată” către Allen Coliban, primarul Brașovului.

„Salut preluarea efectivă a Cetățuii de pe Dealul Straja de către Primăria Municipiului Braşov, prin finalizarea procesului de predare-primire. Așa cum am afirmat și în luna mai a acestui an, atunci când am determinat, prin demersuri instituționale, elaborarea și aprobarea Hotărârii de Guvern prin care monumentul a fost transmis din domeniul public al statului în domeniul public al municipiului Brașov, Cetățuia este a brașovenilor și așa trebuie să rămână!”, a declarat Adrian Veștea.

Fostul președinte al Consiliului Județean Brașov a mai precizat: „Sper ca etapa propagandistică să fie depășită, iar Cetățuia să fie pusă în mod adecvat în valoare și redată cât mai repede circuitului de vizitare, pentru a redeveni un obiectiv emblematic al Brașovului. Și mai sper să nu se mai confunde – măcar nu atât de des – Cetățuia de pe Straja cu Cetatea Brașovului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button