Politic

Adrian Veștea – întâlnire cu președintele Turciei / Ce a semnat

Adrian Veștea, candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Brașov la alegerile din 9 iunie, s-a aflat în delegația oficială condusă de premierul Marcel Ciolacu într-o vizită în Turcia.

„Am fost onorat să fac parte din delegația oficială a Guvernului României, care a efectuat o vizită de lucru în Republica Turcia, la Ankara! Cu această ocazie, am semnat cu Mehmet Özhaseki, ministrul turc al Mediului, Urbanizării și Schimbărilor Climatice, Acordul între Guvernul Republicii Turcia şi Guvernul României în domeniul urbanismului. Documentul de cooperare conține prevederi referitoare la derularea unor acțiuni concrete în domenii precum urbanismul, planificarea spațială, dezvoltarea urbană, construcțiile, cartea funciară, cadastrul, cartografierea și construcția de locuințe”, a declarat Adrian Veștea, care s-a întâlnit și cu președintele Turciei, Recep Tayyp Erdogan.

Adrian Veștea | MyTex.ro
Adrian Veștea - întâlnire cu președintele Turciei / Ce a semnat 10

„L-am asigurat pe omologul turc de întreaga deschidere a Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru buna colaborare în domeniile specifice de activitate, atât în ceea ce privește planificarea urbană și cadastrul imobiliar, cât și cooperarea în cadrul Programului Bazinul Mării Negre. România și Turcia sunt aliați de încredere și parteneri strategici, avem un dialog deschis și pragmatic la toate nivelurile, iar Parteneriatul Strategic a imprimat o dinamică susținută cooperării noastre bilaterale generale”, a mai precizat Adrian Veștea.

Bucuria revederii cu Victor Ponta

Și Victor Ponta a fost prezent în delegația oficială a României, ca și consilier pe probleme economice al premierului Marcel Ciolacu. Erdogan s-a bucurat de această întâlnire, strângându-i mâna lui Ponta, cu căldură, de mai multe ori.

Se știe, Victor Ponta a fost consilier al lui Recep Tayyp Erdogan pe probleme de politică și de integrare în Uniunea Europeană.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button