Politic

Adrian Veștea: „O zi istorică pentru Brașov”

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, a precizat: „Astăzi, la invitația mea, Brașovul găzduiește pentru prima dată după 102 ani o ședință de Guvern. În 1922, prim-ministrul Ion I.C. Brătianu aducea Consiliul de Miniștri în inima Transilvaniei, marcând un moment semnificativ în istoria locală și națională”.

Ședința de Guvern de astăzi de la Brașov se va desfășura, începând cu ora 12.00, la Casa Armatei – Detalii, AICI.

„Astfel, astăzi, avem ocazia nu doar de a ne reaminti de acea întâlnire istorică, dar și de a pune Brașovul pe harta proiectelor mari de dezvoltare. Discutăm despre pași importanți pentru proiectele de conectare a județului nostru. Sunt mândru că Brașovul nostru este, din nou, în centrul atenției naționale, demonstrând că tradiția și modernitatea pot merge mână în mână pentru a construi un viitor mai bun pentru toți românii”, a mai precizat Adrian Veștea, care este și candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Brașov în cadrul alegerilor din 9 iunie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
8 zile în urmă

Hai sictir, hoților! Ce ați b…….atâția ani,unde s au dus toți banii?!

mihai
8 zile în urmă

Adriane, inca o greseala ca asta si pierzi meciul din 9 iunie…

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare