Politic

Adrian Veștea a amenințat că pleacă din postul de ministru al Dezvoltării / Motivul / Va candida la funcția de primar al Brașovului?

Adrian Veștea a amenințat că pleacă din postul de ministru al Dezvoltării.

Fostul președinte al Consiliului Județean Brașov are viață grea la București. La ultima ședință a liderilor PNL, Adrian Veștea a amenințat că pleacă din postul de ministru al Dezvoltării. Asta dacă Marcel Boloș, coleg de partid și ministru al Finanțelor, nu îi va da banii necesari pentru proiectele de infrastructură aflate în derulare.

Chestionat de Digi 24 pe această temă, Adrian Veștea a răspuns diplomat: „Nu pot să confirm astfel de zvonuri. Cred că este extrem de important să păstrăm același trend pe care l-am avut până în prezent, acela de a continua proiectele. Cred că este important să gândim o construcție realistă a bugetului. Noi am solicitat 20 de miliarde, sumă pe care urmează să vedem în ce măsură poate fi acoperită încă de la începutul execuției bugetare. Restul cu siguranță pe parcursul anului viitor vom face demersuri ca să putem alimenta conturile. Este important că coaliția să se așeze la masă discuțiilor”.

În cursă pentru Primărie?

Pentru că 2024 este an electoral, iar liberalii sunt în pierdere de turație, conform ultimelor sondaje, la vârful PNL se fac presiuni ca Adrian Veștea să candideze din partea partidului pentru funcția de primar al Brașovului. El este cotat cu cele mai mari șanse de câștig. Altfel, există posibilitatea ca PNL să rămână, în continuare, fără acest „fotoliu”.

Se știe, Allen Coliban, actualul primar, este USR-ist de frunte.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] Adrian Veștea are șanse însemnate să fie candidatul liberalilor pentru funcția de primar al Brașovului la alegerile locale din 2024 – Detalii, AICI. […]

Back to top button