mytex

Ursulețul lovit de mașină pe DN 13 a murit

Din păcate, ursulețul lovit de mașină pe DN 13, în județul Brașov a murit. Asociația Milioane de Prieteni a făcut tristul anunț. Ursulețul suferise leziuni foarte grave. El a fost ținut sub efectul analgezicelor, pentru a nu suferi. Din nefericire, organismul acestuia a cedat azi-noapte. El se afla în grija AMP de duminica trecută.


„Pe un pat cald de paie, în liniștea nopții, sub efectul calmantelor pentru durere, ursulețul lovit de mașină în weekend pe DN 13, în apropierea localității Bunești, s-a stins! Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor echipei medicale (i s-au făcut investigatii, inclusiv radiografii), leziunile sale au fost prea grave și trupul slăbit a cedat. Singura mângâiere vine din faptul că de duminică, de când a ajuns la Sanctuarul Libearty, ursul nu a mai suferit, urmare a administrării de analgezice”, au scris reprezentanții AMP.
Aceștia l-au luat în grijă după accident.

Vezi și:


AMP, intervenție pe viață și pe moarte


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button