mytex

Liviu Vârciu, ceartă cu vecinii, pe locurile de parcare

Liviu Vârciu și partenera lui, Anda Călin locuiesc alături de cei doi copii ai lor într-o vilă de lux din zona Băneasa. Prezentatorul tv și-a construit casa inclusiv cu ajutorul coregrafului cunoscut drept „Nea Marin”, care i-a împrumutat bani.


„M-a ajutat, mânca-i-aș gura lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă (…) și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a declarat Vârciu la Antena Stars.


Invitat în emisiunea lui Dan Capatos, el a explicat că are în jur de 20 de mașini și că se ceartă cu vecinii săi pe locurile de parcare, motiv pentru care a decis să închirieze un loc în care să le lase liniștit. „Am 20 de mașini, în jur de 20 de mașini (…). În fața casei mele, am patru mașini și în parcare, unde este un supermarket, am două mașini. Și acum ca să îi anunț pe colegii mei, pe vecinii mei frustrați sau oameni care au probleme, în general, cu câte mașini are Vârciu… De săptămâna viitoare e cu plată parcarea aia cu mașinile. Să văd unde vă mai îmbulziți. Să văd unde vă mai îmbulziți acolo. Eu am vorbit cu proprietarul și am zis că vreau să închiriez. Nu vrea să vândă locul, că îl luam, l-am închiriat”, a explicat Vârciu, potrivit libertatea.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button