mytex

Horoscop 18 ianuarie. Se ivesc cheltuieli importante…

Horoscop 18 ianuarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Horoscop. Berbec

Horoscop. Se ivesc cheltuieli importante. Minunat este faptul că pe de altă parte este rost să primești la loc sumele cheltuite. Fii prudent și evită extravaganțele sau investițiile pe termen lung. Fluctuațiile financiare sunt frecvente, astfel că nu te poți baza pe ceva concret sau stabil. Răsfață-ți simțurile cu o ședință de masaj, saună sau cu un tratament de îngrijire corporală.

Taur

Foarte ușor poți da frâu liber reacțiilor zgomotoase, lucru păgubos astăzi. Canalizează-ți eforturile spre a-ți îmbunătăți viață și relațiile cu ceilalți. Este necesar să renunți la tipare mentale și comportamentale vechi, care iți obstructionează progresul. Detașează-te de cotidian și gândește-te, pe îndelete, cum ai dori să se desfășoare viața ta de acum înainte.

Gemeni

Horoscop. Energia vitală este la cote joase, astfel că ar fi bine să te ocupi de treburie ușoare. Confuzia mentală este accentuată. Evită discuțiile importante, deciziile majore și spatiile aglomerate. Ocupă-te de sufletul și trupul tău! Consultațiile și anlizele medicale pot intra în discuție. O baie aromată, o discuție cu cineva drag și de încredere te ajută să-ți îmbunătățești starea de spirit.

Rac

Relațiile cu prietenii și susținătorii din segmentul profesional sunt contradictorii. Este dificil astăzi să dai crezare celor spuse de aceste persoane. Recomandabil este să asculți, eventual să-ți notezi ce simți tu că rezonează cu sufletul tău, dar să nu emiți păreri sau decizii. Se pot face confuzii greu de remediat. Alege pe cineva drag și de încredere pentru un dialog pe îndelete.

Leu

Horoscop. Multă lume este atentă la vorbele și gesturile tale, lucru care te poate necăji la un moment dat. Emani un farmec irezistibil astăzi, astfel că admiratorii apar imediat. Unii însă vor doar să te provoace pe teme diverse. Evită-le reprezentațiile și ocupă-te numai de treburile tale! Spre seară, compania membrilor familiei și ambianța domestică te liniștesc și te bucură pe deplin.

Fecioară

Te preocupă demersurile intelectuale, studiul, lărgirea orizontului cunoașterii și relațiile cu oameni erudiți. Ai spor și succes în tot ce tine de întocmirea documentelor oficiale și în dialogurile colegiale. Insă, nu îți expune vasta experiență acumulată sau intențiile pe care le ai privitor la planurile tale profesionale. Spre seară, relaxează-te cu un film bun.

Balanţă

Horoscop. Se pare că trebuie să onorezi niște plăți restante, fie pe facturi, taxe, impozite, fie pe servicii de care ai beneficiat. Pe de altă parte, rudele, partenerul de viață sau colaboratorii pot avea nevoie de sprijinul tău material. Ordonează-ți prioritățile și ajută și pe alții atât cât poți. La momentul potrivit, când te aștepți mai puțin, generozitatea îți vă fi răsplătită din plin.

Scorpion

În relațiile parteneriale se preconizează schimbări importante. Gândește-te pe îndelete cum ai dori să se desfășoare atât relația cu partenerul de viață, cât și parteneriatele profesionale. Insă, nu este momentul să-ți expui ideile și doleanțele. Deocamdată privește atent la ceilalți și caută să înveți câte ceva din vorbele sau faptele lor. Întotdeauna ceilalți sunt oglinda noastră.

Săgetător

Horoscop. Neplăcerile privitoare la sănătate sunt accentuate. Dialogurile cu diverși specialiști în sănătate îți vor aduce informații utile. Fii prudent, tine cont de cele aflate și adoptă o atitudine pozitivă. Numai de tine depinde însănătoșirea ta și îmbunătățirea relatilor cu ceilalți. Traversam o perioadă în care ai nevoie de odihnă, somn și dieta potrivită. Evită activitățile solicitante!

Capricorn

Horoscop. Delicate momente astăzi în relațiile cu persoana iubită și copiii. Provocările sunt majore și ar fi bine să nu le dai curs. Observă atent ce se petrece în sectorul amoros, dar lasă deciziile și concluziile pentru zilele următoare. Senzația că în umbră se petrec diverse lucruri este pregnantă. Rezervă-ți momente pentru o activitate distractivă sau pentru un hobby.

Vărsător

În sânul familiei este forfotă mare. Ai dori să te implici în activități gospodărești, însă membrii familiei se pare că nu te lasă. Unii pot avea nevoie de tine pentru a le rezolva chestiuni personale. Alții, însă doresc să desfășori treburile numai cum vor ei. Tu ascultă-i pe toți, dar decide în consecință și conform dorințelor sau principiilor tale. Seara aduce împăcare și veselie.

Peşti

Horoscop. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt provocatoare. Mai ales dialogurile se vor desfășura pe tonuri înalte, iar divergența opiniilor va fi evidentă. Fii prudent și vorbește strictul necesar! Există riscul să-ți prezinți slăbiciunile sufletești, lucru total neindicat. Călătoriile pe distante scurte sunt o altă temă importantă a zilei. Relaxează-te cu o plimbare ușoară.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare