BRAȘOV. Joburi în Germania, în domeniul hotelier – gastronomic
15 posturi pentru lucrători calificaţi în domeniul hotelier–gastronomic sunt disponibile în Germania, prin reţeaua EURES. Se caută ospătar – 8 posturi, recepţioner – 2 posturi, bucătar/commis de cuisine – 2 posturi, cameristă/roomboy – 2 posturi şi personal întâmpinare oaspeţi – 1 post, angajatorii fiind Hotel Marriott Frankfurt şi alţi operatori reprezentaţi de Agenţia Federală de Muncă – Serviciile de Plasare Internaţională Saxonia Inferioară – Bremen. „Pentru ocuparea acestor posturi se va organiza selecţie la Bucureşti, dar braşovenii interesaţi trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov, strada Lungă nr. 1A, camera 9, telefon 0268/416.879, int.115, pentru a primi formularele de aplicare şi pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate”, a precizat Liliana Dragomir, director executive AJOFM Braşov.
Contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 8 – 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Salariul oferit este de 2000 – 2250 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar, 1.850 – 2.300 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar, 2.095 euro brut/lună, pentru posturile de recepţioner şi personal întâmpinare oaspeţi şi de minimum 1.800 euro brut/lună pentru posturile de cameristă/roomboy.
Angajatorii pot asigura cazarea gratuit/contra cost, sau oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.
Pentru ocuparea posturilor vacante, trebuie ȋndeplinite următoarele condiții:
– ospătar: calificare profesională încheiată și/sau experienţă în domeniu, precum și cunoștinţe bune de limbă germană și engleză (nivel B1);
– recepționer și personal ȋntâmpinare oaspeți: calificare profesională încheiată și/sau experienţă in domeniul hotelier, abilități de utilizare a sistemului de rezervare OPERA și cunoștinţe foarte bune de limbă germană și engleză (nivel B1/B2 – C1/C2);
– bucătar/commis de cuisine: calificare profesională încheiată și experiență ȋn domeniu, precum și cunoștințe de limbă germană (nivel A2 – B1) sau de limbă engleză (nivel B1);
– posturile de cameristă/roomboy: experiență minimă ȋn domeniu și cunoștințe de limbă germană (nivel A2).
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.