Lifestyle

Viorica de la Clejani, operată pentru a nu rămâne fără vedere

 

Viorica de la Clejani a suferit o intervenție chirurgicală după ce a fost diagnosticată cu cataractă. Viorica și Ioniță de la Clejani au fost invitați sâmbătă la „Acces Direct de Weekend”, unde au vorbit atât despre noile lor proiecte muzicale, cât și despre activitățile lor din ultima perioadă.

În acest context, cântăreața a dezvăluit că, de curând, a fost diagnosticată cu cataractă, o afecțiune care îi afecta vederea și că a ales să se opereze.

„Cu ochișorii sunt bine, am avut și eu o intervenție, am făcut o operație de cataractă. A ieșit cu bine, mai am puțin până văd clar, clar de tot”, a spus Viorica de la Clejani despre starea sa de sănătate. Cataracta este o afecțiune oftalmologică, frecventă, ce determină scăderea progresivă a vederii prin pierderea transparenței cristalinului.
În stadiile avansate, netratată, această afecțiune poate produce complicații grave.

Cântăreața a mărturisit că va trebui să meargă să-și repare și dantura, cât de curând.
„Trebuie să repar «gardul» din gură, trebuie să îmi fac dantura. Costă cam scump să-ți faci dantura în ziua de azi. Am niște probleme mai grave și trebuie să le rezolv”, a explicat artista.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button