Lifestyle

Vica Blochina: „Mă hărțuiesc…”

 

De mai mulți ani, Vica Blochina este „în război” cu administrația blocului în care locuiește, iar recent s-a zvonit că ar urma să fie dată afară din apartament.

Invitată la Antena Stars, Vica Blochina a susținut că ea se află în proces, de câțiva ani, cu administrația clădirii în care locuiește și că a cumpărat apartamentul cu datorii, care, din cauza penalizărilor, s-au transformat în sume uriașe.

„Nu mă ascund. Am o problemă cu administrația de ani de zile. A fost o problemă de când am cumpărat această casă. Când am cumpărat, noi am preluat o datorie despre care eu chiar nu am știut. Au crescut foarte mult penalitățile. Când am vrut să mă înțeleg cu ei nu am putut, m-am certat, știi că eu sunt rea. Am zis, nu vreți așa, nu vreți. Nu e vorba să mă dea afară cineva din casă.
M-au dat de multe ori în judecată, e a patra, cincea oară. Mă hărțuiesc, într-adevăr. Nu știu, sunt foarte mari penalitățile. Mă doare capul. Apartamentul costă jumătate de milion de euro. Dacă ei vor să-l vândă pentru 100 de milioane, să-l vândă, eu sunt fericită. Îmi iau alt apartament, în altă parte. Dacă vrea cineva să cumpere apartamentul meu, e de vânzare”, a spus Vica Blochina, citată de libertatea.ro.

Își dorește să se mute, dar tot într-un apartament spațios. „Oricum, am mai multe proprietăți. La casă nu vreau să mă mut, e foarte mult de muncă. Tot timpul se strică ceva, taie iarba, am stat la casă, nu-mi place”, a adăugat fosta balerină.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button