Lifestyle

Vica Blochina a recunoscut că i-a fost infidelă lui Victor Pițurcă: „L-am înșelat foarte mult…”

 

Vica Blochina a mărturisit, recent, că i-a fost infidelă lui Victor Pițurcă, în cei 16 ani în care au avut o relație amoroasă, deși bărbatul era căsătorit. Blonda a recunoscut că l-a înșelat de mai multe ori, din răzbunare că nu divorța pentru a o lua pe ea de soție.

Vica Blochina a spus într-un interviu că Victor Pițurcă a fost bărbatul de care a fost cea mai îndrăgostită și pentru care ar fi făcut orice, potrivit spynews.ro. Ea a mărturisit că deși erau fericiți și lucrurile mergeau foarte bine, fostul fotbalist i-a spus că niciodată el nu va divorța de soția lui, așa că l-a înșelat, pentru a se răzbuna.

„Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, de răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine”, a spus Vica Blochina pe YouTube.

„Toți cu care am fost erau mulți peste el, din toate punctele de vedere, ca social, ca bani, ca vârstă, dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam”, a mai spus Vica Blochina.

Fosta balerină susține că de multe ori s-a simțit de-a dreptul umilită de către fostul fotbalist. Ea a precizat că erau momente în care acesta i se adresa foarte urât, o jignea și îi spunea că nu arată deloc bine și că nu poate să facă nimic.
În urma relației extraconjugale, cei doi au împreună un băiat.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button