Lifestyle

Trei cupluri din showbiz își deschid hotel în Vama Veche

Trei cupluri din showbiz își deschid hotel în Vama Veche…

Adela Popescu, Radu Vâlcan, Smiley, Gina Pistol, Răzvan și Irina Fodor își deschid hotel, în Vama Veche. Clădirea este în plină renovare. Până atunci, pe Instagram au apărut imagini cu designul pensiunii, care va fi inaugurată pe 1 mai 2024.


Cele trei cupluri din showbiz, împreună cu alte două familii, au cumpărat pensiunea, pe litoralul românesc.
Hotelul, care are 14 camere, este în plină renovare. A fost angajat și un arhitect, care se ocupă de decorare, după indicațiile oferite de patroni. Unitatea va avea o zonă de luat masa, cu scaune și canapele, iar afară clienții se vor bucura de o piscină, în jurul căreia vor fi așezate mai multe șezlonguri.

„Împreună cu gașca, lucrăm de zor să facem un loc pentru prieteni. E o vilă mică, de 14 camere, perfectă pentru prietenii și familiile care vor să stea împreună la mare. Va fi un loc cool, pe care îl reamenajăm așa cum ne place nouă. Fotografiile sunt despre cum va fi de la 1 mai, momentan e un mic șantier. Ne veți găși și pe noi acolo, mai cântăm, mai gătim, mai stăm împreună”, a transmis Smiley.
Și Adela Popescu a vorbit despre hotelul pe care îl va deschide pe 1 mai. Ea a vorbit despre investiție în emisiunea „Vorbește lumea”, pe care până de curând chiar ea o prezenta la PRO TV.


„Anul 2024 vine cu o veste mare pe care abia acum putem să o spunem. Noi o pregătim de foarte mult timp. Eu, soțul meu, prietenii noștri Smiley, Gina, Răzvan, Irina și alte două familii am luat un spațiu, e un hotel cu 14 camere în Vama Veche, noi ne vom ocupa de el. Suntem în plin proces de amenajare, avem și nume, avem tot ce trebuie. Hotelul există, noi îl știam. Eu și Radu am filmat acolo pentru un proiect și a fost așa un gând că cele mai frumoase vacanțe aici le-am avut. A fost un gând, a trecut. S-a aflat în gașca noastră de prieteni de această posibilitate de a cumpăra acest spațiu. Eu știam deja de el, e foarte drăguț acest hotel și am zis să facem o chestie drăguță, așa cum ne-ar plăcea nouă din toate punctele de vedere. Hotelul ăsta o să fie un cumul de ce suntem noi toți la un loc. O să fie deschis la 1 mai. Tare mi-e teamă că dacă venim noi cu familiile noastre nu mai are loc nimeni”, a declarat Adela Popescu la PRO TV, conform libertatea.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare