Lifestyle

Terapia neobișnuită folosită de Olivia Steer pentru a încetini îmbătrânirea

Soția lui Andi Moisescu a practicat terapia numită „camera întunecată”, care ar avea efecte antiîmbătrânire, potrivit fanatik.ro.
Terapia „camera întunecată” presupune să renunțe la tot ceea ce înseamnă contactul cu sursele de lumină. Astfel, așa cum îi spune și numele, practicanții trebuie să stea într-o „cameră întunecată”, fără să vadă vreun fascicul de lumină.


De obicei, această terapie durează între 7 și 21 de zile, conform sursei citate. În toată această perioadă, în încăperea respectivă nimeni nu vede vreo sursă de lumină naturală sau artificială. Aceasta ar fi cheia terapiei.


Cei care au practicat terapia „camera întunecată” spun că au avut parte de adevărate revelații și trăiri pe care nu le-au mai avut până atunci. Cei care inițiază astfel de terapii susțin că, în acest fel, organismul intră într-un proces de regenerare.
Însă, nu doar această terapie o ajută pe Olivia Steer să fie în cea mai bună formă. Pentru ca rezultatele să fie cele dorite, ea are grijă de mănâncă, renunțând de mai mulți ani la carne. În plus, a renunțat la televizor și s-a îndreptat către rugăciune.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Un cititor
3 luni în urmă

Presa de calitate!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare