Lifestyle

Teo Trandafir revine cu o emisiune la Kanal D2

Teo Trandafir revine cu o emisiune la Kanal D2

Teo Trandafir revine cu o emisiune la TV, pe care o va prezenta, la Kanal D2, împreună cu Ilinca Vandici. Noua emisiune se numeşte Follow us şi va conţine informaţii despre subiectele zilei, dezbateri, dezvăluiri din culisele emisiunilor de la Kanal D şi Kanal D2 şi noutăţi din showbiz. Postul mai transmite că noua emisiune care va intra în grilă se va difuza live.

Kanal D nu a oferit încă detalii despre frecvenţa emisiunii, nici despre ora de difuzare a noii producţii.

Teo a găzduit timp de mai mulţi ani emisiunea Teo Show la Kanal D şi o vreme a prezentat emisiunea Bară la Bară cu Mihai Hînda la Radio Impuls. De asemenea, Teo şi-a lansat de curând podcastul Gând la gând cu Teo, care poate fi urmărit pe canalul de YouTube al prezentatoarei.

Eu şi Ilinca punem deja ţara la cale, ne pregătim, dezbatem cele mai interesante subiecte şi, cel mai plăcut, râdem mult împreună.

Dacă vă doriţi să fiţi la curent cu informaţia proaspătă, din realitatea imediată, cu trendurile din online, dacă doriţi să aflaţi ce se întâmplă în culisele emisiunilor voastre preferate de la Kanal D şi Kanal D2, fiţi cu ochii pe noi, la Follow us“, a spus Teo Trandafir.

 „Sunt nerăbdătoare şi fericită să mă aflu din nou în faţa telespectatorilor, de această dată la Follow us!. Bucuria dialogului va fi constanta acestei emisiuni, iar eu abia aştept să despic firul în patru cu Teo, colega mea de emisiune, un om minunat şi un profesionist desăvârşit al micului ecran! Vă aştept şi pe voi să ne fiţi alături!  <Follow us!>, la Kanal D2.“, a spus Ilinca Vandici


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare