Lifestyle

Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a lipsit de la înmormântarea ei

  • maria macsim nicoara 2_285368.jpg
 

Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, decedată la 7 luni după ce a căzut pe scări, acasă, a fost înmormântată fără ca la ceremonie să ia parte soțul ei, pianistul Codrin Nicoară.

Acest amănunt ridică și mai multe semne de întrebare cu privire la relația lor și la circumstanțele în care a survenit decesul artistei. Mezzosoprana a încetat din viață în noaptea de 23 spre 24 decembrie, la mai bine de șapte luni de când a căzut pe scări. În ultimele luni, ea a fost operată de mai multe ori, apoi a fost externată, în stare stabilă, pentru a fi îngrijită de familie. Din păcate, însă, a decedat chiar înaintea Crăciunului. 

Pianistul Codrin Nicoară nu a participat nici la priveghi, nici la înmormântare. După ce artista a căzut pe scări, în data de 9 mai a acestui an, soțul său ar fi evitat orice contact cu familia ei, conform bzi.ro.

Codrin Nicoară a trimis, în schimb, o coroană de flori. Lipsa lui a fost motivată prin faptul că nu s-ar fi simțit bine, dar faptul că evită orice contact cu familia artistei alimentează suspiciunile cum că artista nu ar fi căzut accidental pe scări.
Maria Macsim Nicoară a murit la vârsta de 52 de ani.

Cel care a găsit-o inconștientă în casă a fost chiar soțul ei, care ar fi sunat la 112 doar după câteva ore. În fapt, el ar fi găsit-o în jurul orei 23.00 și ar fi dus-o într-o cameră, unde ar fi lăsat-o să zacă în pat până dimineața. Chiar dacă relațiile lor se răciseră și se pregăteau de divorț, gestul este unul greu de înțeles, notează viva.ro.

Soțul artistei a declarat că Maria Macsim Nicoară a căzut pe scări după ce consumase o cantitate importantă de alcool și că a găsit urme de vomă la capătul scărilor, semn că soției sale i s-a făcut rău înainte să cadă. Pe de altă parte, colegii ei au declarat că mezzosoprana mergea la spectacole plină de vânătăi.…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button