Lifestyle

Soția lui Cabral, suspectată de… violență în familie

Soția lui Cabral a fost suspectată de violență în familie, după ce prezentatorul TV a ajuns la spital.
Îndrăgitul om de televiziune a avut parte de un accident, dar a fost întrebat dacă nu cumva soția i-a făcut rău. Întâmplarea a fost povestită cu umor de către Cabral.
Totul a pornit de la o „jucărie” ascuțită. Cabral și-a cumpărat un cuțit pe care a vrut să-l testeze în curtea lui. Din păcate, din neatenție, starul de la Pro TV s-a tăiat la picior. 


„Mi-am luat cuțit nou. Nu mare, nu mic, din ăla de survaivăr. Oțel adevărat, formă ergonomică, ascuțit laser. Perfecțiune! Zic să-l testez. Ies în curte, pun ochii pe niște cartoane mai agresive, scot cuțitu’. Tai trei cartoane, mă strigă Namiko din casă, ridic privirea, atenția se duce dracu’, mușchii mei oțeliți o iau razna și-mi înfig adânc cuțitul în laterala piciorului, în dreptul genunchiului. Până la capăt.
Cobor privirea. Jeanșii mei gri primeau infuzie de roșu. Strâng cuțitul (are un mecanism superb, cu siguranță, să nu te tai) și verific rana. Cum verific rana? Bag deștu’ în tăietura din pantaloni și-apoi mai departe. Intră ușor, alunecă mai departe și se oprește în os. Văleu!”, a povestit prezentatorul, pe cabral.ro.


Fiind o rană adâncă, a decis să meargă la spital
„Las copiii vegheați de nevastă și plec la spital”, a explicat Cabral.
La spital, prezentatorul TV a fost întrebat de mai multe ori dacă nu cumva soția lui, Andreea Ibacka, este cea care l-a rănit. Amuzat de suspiciuni, Cabral a conchis că poate chiar ar trebui să se teamă de Andreea.


 „Pun mai jos o poză cu nevasta, s-o aveți la dosar. Că poate vedeți voi ce nu văd eu, că acum mi-e și frică să dorm acasă”, a scris Cabral.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
6 luni în urmă

[…] Vezi și: Soția lui Cabral, suspectată de… violență în familie […]

Back to top button