Lifestyle

Smiley, moment jenant care s-a transformat într-o frumoasă amintire

Smiley are o amintire care îl „bântuie” din grădiniță. Invitat în podcastul lui Bobonete, Smiley a vorbit despre acel episod din viața sa.
„Părinții mei, când am făcut eu 18 ani, mi-au făcut cadou de ziua mea la 18 ani o înregistrare cu mine la trei ani”, a spus Smiley.

Acea înregistrare a fost făcută pentru ca micul Andrei de atunci să treacă peste un moment jenant pe care l-a trăit la grădiniță. Mai exact, artistul se afla la serbare, unde avea de interpretat niște versuri. Andrei reușise să învețe toate rolurile celorlalți colegi și le știa pe dinafară, însă când a venit momentul ca el să își spună versurile, de emoție s-a blocat și a uitat absolut tot.
Pentru a-l ajuta pe copilul lor să treacă peste acel moment, părinții au hotărât să mai facă o dată serbarea, dar acasă și au înregistrat tot. Acea filmarea i-a fost dăruită lui Smiley la majorat. „Au fost foarte inspirați”, a spus cântărețul.

Înregistrarea video l-a inspirat pe artist să facă un filmuleț deosebit pentru fiica lui și a Ginei Pistol. Acesta a mărturisit că, înainte de a merge la maternitate pentru ca Gina să îi dea naștere fetiței, cei doi au făcut o înregistrare emoționantă pe care plănuiesc să i-o dea cadou lui Josephine atunci când va împlini 18 ani.

„Nu ne-am făcut niciun plan, am zis hai să vorbim despre ce simțim. Și atât am zis, «Draga noastră Josephine…», și am început să plângem amândoi ca proștii. Dar până la urmă am reușit să spunem niște lucruri, pe care eu nu mi le amintesc, nici nu pot să mă uit la filmare acum, dar vrem să i-o dăm la 18 ani. Eu am învățat asta de la ai mei”, a explicat Smiley, în cadrul podcastului, potrivit click.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button