Lifestyle

Șerban Huidu, atac la adresa lui Dani Oțil

  • daniotil 3_277133.png
 

Șerban Huidu (foto 1) a lansat pe internet un atac la adresa colegului său de breaslă, Dani Oțil (foto 2), scriind despre el că „marele antreprenor HORECA ia haine cu împrumut pentru emisiunea de real succes”. Totul a pornit de la o întâmplare mai veche, dintre Codruț Keghes, alias „Dezbrăcatu” de la Cronica Cârcotașilor și prezentatorul de la Antena 1. 

„Cu ceva timp în urma colegul Codrut Keghes-Dezbracatu se întâlnea cu Dani Otil. La care Dani îl intreabă: «Câți ani are mașina ta?» Dezbră răspunde: «zece». Dani: «hm și lucrezi în televiziune?!?». În poza de mai jos vedeți cum «marele» antreprenor horeca, acum lovit de Pandemie, ia haine cu împrumut pentru emisiunea de real succes. Dani, dacă citești asta să știi că a fost scrisă de echipa Cronicii, despre care nu știai dacă mai există”, a scris Șerban Huidu pe pagina sa de socializare.

Răspunsul lui Dani Oțil nu s-a lăsat așteptat, potrivit playtech.ro. 

„Îmi pare rău că nu ai gustat ironia mea. Ciudat… Tu făcând o meserie din ironie înaintea mea. Eu vă apreciez chiar și așa… Când nu se mai uită lumea. Știm amândoi câte materiale ne-am servit sub umbrela unui respect nedeclarat. Faptul că ai aruncat treaba cu sacoul ca o răutate gratuită dintr-un alt context nici nu mă deranjează. Ba mai mult, pe etichetă scrie 700 RON. Da eu nu i-am dat. Treaba cu Dezbrăcatu mi se pare însă mult. Poate am spus-o imitând pe cineva. Sau tot ironic, pt că ar merita mai mult. Nu e genul meu de discurs. Eu am mașina din 2012. Scuze, Codrut Keghes. So, Keep up the good work! Cred, Șerban Huidu, că ai destule pe cap mai importante decât să mă cerți pe mine. Spor!”, a comentat Dani Oțil.

„Dani Otil, e ok bro. Toți facem ironii. Unele mai bune, altele mai proaste”, a replicat Huidu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button