Lifestyle

Șerban Copoț: „Am aflat că mama are cancer…”

Am aflat că mama are cancer…”, a dezvăluit Șerban Copoț, într-un mesaj emoționant pe Facebook. Mama sa i-a ascuns diagnosticul o perioadă, după cum a povestit prezentatorul de la Antena 1. El a decis să povestească această cumpănă din familie pentru a încuraja persoanele care trec prin așa ceva. El a publicat mesajul chiar cu riscul de a-și supăra frații.


Dragilor, de ceva vreme am trăit o situație pe care sunt convins că o parte din cei care mă urmăriți ați trăit-o și voi. Am aflat că mama are cancer, o boală pe care o ținea ascunsă de o perioadă destul de lungă de timp. 
Probabil că frații mei nu vor fi de acord cu faptul că am ales să împărtășesc asta cu voi, însă o fac pentru a vă încuraja să aveți grijă la cei din cercul apropiat”, a scris prezentatorul de la Antena 1.   

Mama lui a fost operată


Șerban Copoț nu a dezvăluit cu ce tip de cancer a fost diagnosticată mama lui. A dezvăluit, în schimb, că aceasta a fost operată. Mama lui a acceptat să se opereze, deși are oroare de spitale. Din fericire, femeia se simte bine după intervenție. Artistul are numai cuvinte de laudă la adresa celei care i-a dat viață. Totodată, a dezvăluit că a fost șocat când a aflat diagnosticul. El le este recunoscător celor care au tratat-o pe mama lui.


„Stoicismul cu care și-a dus boala pe picioare poate fi admirat acum, când a trecut prin operație, însă atunci când am aflat ne-a șocat pe toți.
Ea este o femeie foarte puternică, un intelectual cu voință de fier și dragoste (nu frică) de Dumnezeu care a crescut 4 copii pentru care s-a jertfit constant, însă oroarea față de spital a fost cea care, bănuiesc eu, a atârnat în decizia ei de a ține ascunsă boala.
Până la urmă, spitalul a fost salvarea și s-a dovedit că, oamenii valoroși și cu inimă mare sunt și acolo unde îi era ei groază să ajungă”, a explicat Șerban Copoț.

El le este recunoscător și prietenilor care le-au fost alături.

„Cert este că a trecut prin operație, este bine acum și vă mărturisesc cu mâna pe inimă că a fost teribil de grea perioada asta pentru întreaga familie. (…) Am redescoperit dragostea și grija prietenilor care ne-au susținut toată această perioadă”, a mai scris el.

Șerban Copoț a devenit cunoscut cu formația Animal X (activitate 1999 – 2015). Fanii formației îl cunosc și drept „Hienă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button