Lifestyle

Secretul Paulei Seling dezvăluit după șase ani

Secretul Paulei Seling dezvăluit după șase ani. Îndrăgita solistă Paula Seling face dezvăluirea vieţii ei în numărul de ianuarie al revistei VIVA. Este mama unei fetiţe adorabile, pe nume Elena (foto 2), pe care a adoptat-o în urmă cu 6 ani.
Elena Bucura Seling este fetiţa noastră, a lui Radu Bucura şi a mea, şi este cel mai frumos cadou pe care viaţa ni l-a dat. Este frumoasă, este bună, e sensibilă şi foarte veselă şi o iubim până la cer şi înapoi. La cei aproape 9 ani pe care îi are, Elena a petrecut aproape şase în familia noastră şi de atunci suntem cei mai fericiţi părinţi, iar bunicii sunt în al nouălea cer.
Schimbarea vine doar în prezentarea ei în faţa publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se aşeza toate în familia noastră, de a creşte şi de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viaţa publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că doreşte să afle lumea despre ea. Şi, iată, fata noastră superbă a crescut şi ne bucurăm enorm de Elena!”, a declarat Paula.
Deşi nu a confirmat că ar fi divorțat de soţul ei, Radu Bucura, artista a lăsat să se înțeleagă că ar fi turbulențe. Ea a subliniat că acesta este în continuare tată pentru micuţa Elena.

„Cu toate întâmplările din vieţile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creşterea ei, îi este foarte apropiat şi face tot posibilul să petreacă mult timp împreună”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button