Timp liber

Paula Seling ne colindă la Brașov (video)

Paula Seling ne colindă la Brașov. Îndrăgita artistă se va afla în această seară la Brașov pentru a ne (în)cânta cu vocea sa superbă.

Paula Seling ne-a pregătit un spectacol de suflet, un concert special cu multe colinde, cântece de Crăciun şi piese celebre. Concertul „Colindăm, Colindăm” este parte a unui turneu național prin marile orașe.
Va fi o „reverie, o feerie a sărbătorii, prilej de a ne reîncărca bateriile şi de a reasculta cântece de suflet, pline de emoţie, de bucurie, pozitivitate şi ritm”, spun organizatorii.
Evenimentul va avea loc, de la ora 20.00, în Sala Patria din Braşov. Concertul e sold-out de multă vreme.

De consolare, aveți aici un fragment din alt concert de colinde.

Paula Seling ne colindă la Brașov.Deși Paula Seling nu are nevoie de prezentare, sigur afla lucruri neștiute din biografia ei artistică. Printre altele, ea și compune, chiar și pentru alți soliști. De asemenea, multe dintre cântece sunt așezate pe versurile create de Paula.
Cariera sa de succes, care e una internațională, include și trofeul „Cerbul de Aur” de la Brașov. Alături de Ovi, a obținut locul al III-lea pentru România la Eurovision 2010.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Paulei Seling dezvăluit după șase ani. Îndrăgita solistă Paula Seling face dezvăluirea vieţii ei în numărul de ianuarie al revistei VIVA. Este mama unei fetiţe […]

Back to top button