Lifestyle

Sărbătorita zilei, Natalia Oreiro, se numără printre femeile care au suferit de depresie postnatală

 

Îndrăgita actriță Natalia Oreiro, care a cucerit publicul cu rolul de acum 21 de ani, din telenovela „Înger sălbatic” (Muneca Brava), împlinește astăzi vârsta de 42 de ani, deși nu o afișează, părând mai degrabă o puștoaică.
Natalia și-a făcut mereu apariția în fața fanilor cu zâmbetul pe buze, dar ea a trecut printr-o depresie, după ce a devenit mamă.

Artista din Uruguay își dorea foarte mult să devină mamă și a reușit acest lucru în urmă cu șapte ani, când l-a adus pe lume pe Merlin Atahualpa, primul ei copil și al rockerului Ricardo Mollo (59 de ani), cu care aceasta se iubește de 17 ani. Deși Natalia a fost în culmea fericirii când a aflat că vor deveni părinți și nu părea să o deranjeze nici măcar cele 30 de kilograme luate până la sfârșitul sarcinii, ea a suferit de depresie postnatală și s-a izolat la o fermă din Uruguay.
Aceasta nu a ieșit din casă luni întregi, nu a primit vizite și a refuzat oferte de a poza în reviste sau de a filma în campanii publicitate. În plus, îndrăgita actrița s-a asigurat că nimeni nu-l va vedea pe fiul ei.

La câteva luni după naștere, actrița a declarat că venirea pe lume a lui Merlin a fost un moment de fericire.

„Am trăit un moment de bucurie, un cuvânt care definește, de asemenea, și personalitatea mea. Am avut o sarcină liniștită, în care am dormit mult pentru că trupul meu îmi cerea să mă opresc din activitate. A fost pentru prima dată în viața mea când nu mă simțeam în stare să muncesc. De fapt, când m-am întors în Columbia, am acceptat foarte puține joburi și din septembrie (n.r.-cu cinci luni înainte să nască) eu și soțul meu am plecat să locuim la țară (la ferma sa din Carmelo, Uruguay), în pace absolută. Mergeam în oraș doar pentru controlul medical. Din păcate, mi-am născut fiul prin cezariană, deși am vrut să fac acest lucru în cel mai natural mod cu putință, însă el a vrut altfel. (…). Să-l aduc pe lume a fost cel mai important moment din viața mea”, a declarat Natalia Oreiro, după cum amintește click.ro.

Acum, Natalia Oreiro pare mai fericită ca niciodată, având nu doar familia mult dorită, ci și succes în carieră. În 2017, ea a fost premiată cu un disc de platină pentru întreaga sa carieră.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button